Deze website maakt gebruik van cookies.

Medewerkers

 • Arne Dee

  Beleidsmedewerker

  t: 020-4215005
  e: arne@vnpf.nl

  Voert zelfstandig projecten uit op het gebied van dienstverlening, waaronder het ontwikkelen van ledenvoordeel, de uitvoering van het Poppodium Analyse Systeem en de redactie en productie van de publicatie Poppodia in Cijfers.

  Aanwezig: dinsdag t/m donderdag

 • Berend Schans

  Directeur

  t: 020-4215005 / 06-16524278
  e: berendschans@vnpf.nl

  Doet de externe belangenbehartiging en -relatiebeheer, is aanspreekpunt voor de leden, organiseert bijeenkomsten, voert projecten uit op gebied van professionalisering en geeft leiding aan het bureau.

  Aanwezig: maandag t/m vrijdag

 • Kees Lamers

  Beleidsmedewerker

  t: 020-4215005
  e: keeslamers@vnpf.nl

  Houdt zich bezig met verschillende dossiers op het gebied van belangenbehartiging en dienstverlening. Onderhoudt contacten met VNPF- en WNPF-leden en andere stakeholders. 

  Aanwezig: maandag t/m donderdag

 • Renske Pronk

  Officemanager

  t: 020-4215005
  e: renske@vnpf.nl

  Draagt de zorg voor het officemanagement, de administratie van het bureau en de uitvoering van de (schriftelijke) communicatie binnen de vereniging (site, nieuwsbrief e.d.).

  Aanwezig: maandag, dinsdag, donderdag

 • Danique Wieling

  Stagiaire

  t: 020-4125005
  e: stage2@vnpf.nl

  Danique is vierdejaars student Digitale Media en Communicatie aan de Hogeschool Utrecht. Tijdens de stageperiode houd zij zich bezig met verenigingsactiviteiten en andere productionele werkzaamheden. Daarnaast doet zij onderzoek en schrijft zij haar scriptie over de communicatie binnen de VNPF.  

  Aanwezig: maandag t/m woensdag

 • Menno van Amen

  Stagair

  t: 020-4215005
  e: stage@vnpf.nl

  Menno is tweedejaars International Bachelor Communication & Media student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Tijdens zijn stage houdt hij zich bezig met verenigingsactiviteiten, communicatie en algemene ondersteuning. 

  Aanwezig: maandag t/m donderdag