Deze website maakt gebruik van cookies.

vrijdag 02 maart 2018

 • Arts Marketing Europe


  Tobacco Theater, Amsterdam

  Op 2 maart 2018 vindt Arts Marketing Europe plaats in Het Tobacco Theater in Amsterdam. Tijdens deze internationale conferentie zullen verschillende sprekers van toonaangevende organisaties in de culturele sector  marketeers uit de culturele sector te inspireren en motiveren.

woensdag 14 maart 2018

 • Nationaal Evenementen Symposium


  Amsterdam Arena, Amsterdam

  Branche en overheid zoeken naar handvatten om samen verder te komen bij de organisatie van evenementen. Die handvatten zijn er of zijn in ontwikkeling.

dinsdag 27 maart 2018

 • Crash Course Cultureel Ondernemerschap Voorjaar 2018

  Kerkstraat 204
  C+O, Amsterdam

  De Crash Course Ondernemerschap is een interactieve snelcursus waarbij je met 4 docenten werkt aan je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, financiering en marketing. Het is bedoeld voor personen die werken bij kleine culturele instellingen en voor zelfstandige ondernemers (werkend met eigen producties of in opdracht van culturele instellingen). 

woensdag 28 maart 2018

donderdag 29 maart 2018

 • Nationale Vakdag Fondsenwerving


  Maasgebouw Stadion De Kuip, Rotterdam

  De Nationale Vakdag Fondsenwerving is een ontmoetingsplaats voor iedereen bij goede doelen en andere wervende non-profitinstellingen, die betrokken is bij fondsen- en ledenwerving, van fondsenwerver tot directie- en bestuursleden.