Deze website maakt gebruik van cookies.

dinsdag 07 april 2020

woensdag 08 april 2020

dinsdag 14 april 2020

 • Werkconferentie Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve sector

  Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
  TivoliVredenburg, Utrecht

  4 Maart jongstleden nog sprak de Tweede Kamer over toepassing van de Fair Practice Code. Moties hierover komen binnenkort in stemming.  De eigen verantwoordelijkheid van instellingen wordt getoetst in de subsidieplannen die nu zijn ingeleverd. Ook de komst van een nieuwe scholingsvoorziening en tal van bijeenkomsten zoals de Solidariteitsavond in ITA maken duidelijk: de arbeidsmarkt van de culturele en creatieve sector staat volop in de belangstelling, roept vragen en zorgen op, maar geeft ook veel energie voor discussie en samenwerking.
  Op 14 april tijdens de Werkconferentie Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Sector willen we van deze energie gebruik maken om met de hele sector arbeidsmarktvraagstukken aan de orde te stellen. Je komt toch meepraten, meedenken en meedoen? Kom op 14 april naar TivoliVredenburg naar de Werkconferentie Arbeidsmarkt Culturele en Creatieve Sector.

   

 • 'Het TivoliVredenburg Diner 2020': lokaal en regionaal cultuurbeleid

  Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht
  TivoliVredenburg, Utrecht

  Na afloop van de Arbeidsmarktconferentie op 14 april in TivoliVredenburg organiseren een aantal brancheorganisaties, waaronder de VNPF, en overleggen in de lokale cultuur in samenwerking met TivoliVredenburg, de Vereniging Nederlandse Gemeenten en de Gemeente Utrecht een 'diner pensant': het TivoliVredenburg Diner 2020. 

 • KEES impacttraining voor vrijwilligerscoördinatoren


  , Utrecht

  In de KEES Impacttraining voor vrijwilligerscoördinatoren bieden we coördinatoren een waardevol theoretisch en praktisch fundament. Werk je op structurele basis met vrijwilligers in de culturele sector en wil je groeien in je vak? Lees dan snel verder over deze vier-dagdelen-training.