Deze website maakt gebruik van cookies.

zo 28 aug. 2022

Paradisodebat 2022


Paradiso, Amsterdam

Bron: kunsten92.nl

Op 28 augustus organiseren Kunsten '92, Paradiso, ACI (directieoverleg Amsterdamse culturele instellingen) en de Akademie van Kunsten dit jaarlijkse podium waar kunstenaars, politici en publiek uit het hele land met elkaar in gesprek gaan over urgente thema’s, zoals de noodzakelijke verbindingen tussen kunst, cultuur en samenleving.

 

Het Paradisodebat zal live plaatsvinden met een mogelijkheid om het online te volgen. 

Aanmelden kan hier
Paradisodebat 2022
Zondag 28 augustus 2022 van 13.00 tot 15.00 uur
Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam


 

Terug naar de Toekomst: met vertrouwen

We kunnen niet terug naar het oude. Het is zaak om nú met elkaar de juiste stappen te zetten en vertrouwen vormt daarvoor de basis.

Een gezonde, toegankelijke en solidaire sector is niet mogelijk zonder vertrouwen. Vertrouwen in elkaar, vertrouwen van en in het publiek, en vertrouwen van de overheid, die de culturele en creatieve sector ziet als een gelijkwaardige partner, een onmisbare bron van inspiratie, ontspanning en zingeving. Niet voor niets is vertrouwen een kernwaarde van de Fair Practice Code. 

We halen inspiratie uit het Kunsten '92 project KUNSTEN2030, waarin we een visie neerleggen voor een meerjarig ontwikkelingstraject voor fundamentele veranderingen binnen de culturele en creatieve sector.