Deze website maakt gebruik van cookies.

do 04 nov. 2021

Platform ACCT event 2021 “Duurzaam PPO”

NDSM-Plein 85
NDSM Loods, Amsterdam

Bron: https://platformacct.nl/

Jaarlijks organiseert Platform ACCT een event om samen met de culturele en creatieve sector actuele arbeidsmarktvraagstukken aan de orde te stellen. Dit jaar is het thema de doorontwikkeling van werktuig PPO naar een blijvend instrument voor professionele ontwikkeling in de sector.

Het programma PPO loopt een jaar en met bijna tienduizend aanvragers is dit een mooi moment om terug én vooruit te kijken.
 
Voor wie? 
Dit is een besloten evenement op uitnodiging voor relaties en stakeholders van Platform ACCT, en specifiek dit keer voor diegenen die direct te maken hebben met de professionele ontwikkeling van werkenden in de culturele en creatieve sector. Deelname is gratis na aanmelding via deze link. Er is een maximaal aantal bezoekers toegestaan in de ruimte, dus wees er snel bij!
 
Thema: Duurzaam PPO
Op 8 oktober 2020 lanceerde minister van Engelshoven van OCW officieel de uitvoering van werktuig PPO: een digitale aanvraagtool voor cofinanciering voor zowel werknemers in loondienst als zelfstandigen/zzp’ers in de culturele en creatieve sector. Na een jaar hebben bijna tienduizend werkenden een aanvraag ingediend voor het mede financieren van hun professionele ontwikkeling. Een mooie mijlpaal! Maar hoe nu verder? Continue professionele ontwikkeling van werkenden in onze sector moet structureler, breder, collectiever en duurzamer georganiseerd worden. Hiervoor is een routekaart ontwikkeld, die we graag tijdens het event presenteren en bespreken.
 
Programma 
Dagvoorzitter Kim Coppes opent de dag met een welkomstwoord. Na een plenair programma in aanwezigheid van de Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en directeur van Platform ACCT Sjoerd Feitsma volgt er een deelsessie over Duurzaam PPO. Parallel aan deze sessie kun je in gesprek gaan met verschillende PPO aanvragers, die graag vertellen over hun ervaringen. Ook maak je kort kennis met een aantal Platform ACCT projecten. We sluiten af met een netwerkborrel.
 
Tijden
13.30-14.00: ontvangst en registratie
14.00-14.40: plenair programma met minister OCW en directeur Platform ACCT
14.50-16.20: deelsessies Duurzaam PPO en kennismaking met PPO aanvragers en Platform ACCT projecten in twee groepen.
16.30-17.30: netwerkborrel