Deze website maakt gebruik van cookies.

Netwerk Internationaal

 • EFFE

  Europe for Festivals, Festivals for Europe, kortweg EFFE, is een nieuw internationaal platform dat bruggen wil bouwen tussen festivals die de kunsten en hun publiek hoog in het vaandel dragen. Met de European Festivals Association (EFA) als gangmaker, lanceert dit nieuwe pilot project van de Europese Commissie nu een wereldwijde oproep tot geïnteresseerde festivals.

 • Live DMA


  Live DMA is de overkoepelende organisatie van 19 brancheorganisaties die de belangen behartigen van meer dan 3000 poppodia en -festivals in heel Europa.

 • Lighthouses


  LIGHTHOUSES is een professioneel trainingsprogramma dat wordt gedragen door 7 organisaties (ACCES, Court Circuit, Club Circuit, Dansk Live, FEDELIMA, Live DMA, VNPF). De doelgroep van dit project zijn artistieke professionals (bookers – verantwoordelijk voor de inhoud van het muzikale programma – artistiek leiders en communicatie managers)
  Het doel van het project is om de vaardigheden en capaciteiten die in artistieke beroepen nodig zijn, op Europese schaal, in kaart te brengen. Dit wordt bewerkstelligd door internationale workshops.

 • Sound Management


  Sound Management in Performing Arts is een project van 4 organisaties (AGI-SON, Club Circuit, VNPF en VPT) van 3 verschillende Europese landen (Vlaanderen, Frankrijk en Nederland) – 7 organisaties solliciteerden voor dit project maar er werden er slechts 4 geselecteerd. Deze organisaties zijn voornamelijk netwerken binnen de Podiumkunsten binnen hun eigen land en representeren podia, festivals of technische beroepen. Twee van de partners, Club-Circuit en VNPF zijn ook lid van Live DMA, een Europees Netwerk.

 • Musication


  Musication – Music & Education is een samenwerkingsproject tussen 5 nationale organisaties (Court Circuit, La Fédurok/FEDELIMA, VNPF, d'Orfeu, ACCES), die poppodia in Spanje, Frankrijk, België, Nederland en Portugal vertegenwoordigen. La Fédurok –tegenwoordig FEDELIMA–, de Franse vereniging voor poppodia is de coördinator van dit project.