Deze website maakt gebruik van cookies.

De Waarde van Pop

De maatschappelijke betekenis van popmuziek

Met De Waarde van Pop tonen initiatiefnemers POPnl en de Vereniging Nederlandse Poppodia en ­Festivals (VNPF) hoe popcultuur tot uiting komt, welke maatschappelijke waarde zij vertegenwoordigt en hoe belangrijk het is om te blijven investeren in popcultuur.

De Waarde van Pop wordt de Nederlandse gemeenten aangeboden zodat zij zich kunnen versterken met een aantrekkelijk, duurzaam en onderscheidend popcultureel ondernemersklimaat.
De publicatie biedt tevens een praktisch handvat voor gemeenten en poporganisaties om de maatschappelijke waarden van popmuziek te verzilveren.

Een dynamische en actieve popcultuur draagt bij aan de aantrekkingskracht van een stad, gemeente of regio en aan de lokale economie. Welbeschouwd zijn subsidies van gemeente innovatiesubsidies: met relatief weinig geld en samen met creatieve partners wordt een breed cultureel aanbod gestimuleerd.

De Waarde van Pop bestellen?
De kosten voor De Waarde van Pop zijn € 7,50 incl. verzendkosten.
Bedrag dient overgemaakt te worden op rekening van POPnl:
4977671 (ING),
t.n.v. Sichting POPnl te Amsterdam
o.v.v. bestelling De Waarde van Pop.

Daarnaast dient u een mail met uw adresgegevens te sturen naar info@popnl.nl o.v.v. "Bestelling De Waarde van Pop". Na ontvangst van het bedrag wordt de publicatie verstuurd.


Gerelateerd nieuws

Meer