Deze website maakt gebruik van cookies.

Bananaz filteroordoppen

Het Nederlandse Bananaz produceert en levert nu al zeven jaar lang oordoppen (Thunderplugs) met een muziekfilter van de hoogste kwaliteit voor de goedkoopste prijs. Dat zij op de juiste manier tegen gehoorschade rebelleren moge duidelijk zijn, want de Thunderplugs oordoppen van Bananaz zijn het best getest door Kassa. Sinds kort levert Bananaz ook oordoppen op maat voor personeel.

Per 1 januari 2019 is de bedrijfsnaam gewijzigd naar Bananaz. Thunderplugs is de naam van de muziekoordoppen.

De essentie van Bananaz is simpel. Het bedrijf is door en voor muziekliefhebbers opgericht zodat jij ongeremd en zonder zorgen kunt genieten van de mooiste muziek en de vetste feesten. Dat dit voor de prijs van een biertje kan is natuurlijk een uitkomst.

De manier waarop, dat is de kracht van Bananaz. Je kunt ze namelijk online aanschaffen. Echter zijn de oordoppen ook in kroegen, clubs, festivals en meer te vinden. Dit betekent dat jij bijna overal op de locatie zelf kunt beslissen een stokje voor gehoorbeschadiging te steken met Thunderplugs van Bananaz.

De oordoppen zelf zitten heerlijk en onopvallend. Dat is wel zo fijn als je tot in de vroege ochtenduren door wilt feesten. Thunderplugs filteren zelf 20 decibel aan geluid, echter gebeurt dit door het uitstekende muziekfilter niet door het geluid te vervormen. Je kunt dus net zo hard van prachtige muziek genieten, alleen een aantal decibel lager. Behoud van de luisterkwaliteit, check!

De nadruk ligt hierbij op het onbezorgd kunnen feesten, maar natuurlijk zijn de oordoppen van Bananaz ook voor andere doeleinden te gebruiken. Of je nou aan het reizen bent, in bed ligt of op kantoor: je kunt je met Thunderplugs afsluiten van de luide omgeving en even helemaal tot rust komen.

In 2016 hebben wij de pledge ‘Alles is gezondheid’ getekend bij het ministerie van VWS, in navolging van het convenant preventie gehoorschade. Onderdeel van dit convenant is het beschikbaar stellen van goede gehoorbescherming; een afspraak waar elk VNPF-lid zich aan dient te houden.

Dus, reken af met die blijvende piep in je oren: koop Thunderplugs van Bananaz!

  • Best getest door Kassa.
  • Een speciaal muziekfilter met 20 decibel demping.
  • Behoud de luisterkwaliteit.
  • Herbruikbaar, onopvallend en comfortabel.
  • Thunderplugs zijn getest en gecertificeerd volgens de EN (Europese) en ANSI (Amerikaanse) norm.
  • Thunderplugs worden wereldwijd verkocht in meer dan 12 landen en in Nederland al op meer dan 350 locaties.

Korting voor VNPF-leden

Voor VNPF-leden geldt een exclusieve korting* van:

  • 5% korting op 200 capsules, 200 capsules is de standaard (na)levering voor de oordoppen automaat van Thunderplugs.
  • 10% korting op 1000 capsules.
  • 12% korting op 5000 capsules.
  • 1% extra korting op de totale order bij een nieuwe automaat.

*Bij afname van 1 automaat met 200 sets krijgt een klant dus 6% korting (5% van de capsules en 1% extra). Bij twee volle automaten krijgt een klant dus 7% korting op de totale order. Etc. Met een maximum extra korting van 5%.

*Voor de automaat vragen we een borg van € 50,-. Mocht de automaat geretourneerd worden dan ontvangt de klant uiteraard € 50,- retour. Verkoopprijs van een setje oordoppen via de automaat is € 3,-.

*Korting geldt niet op verzendkosten.
 

Oordoppen op maat

Daarnaast levert Bananaz sinds kort oordoppen op maat voor personeel van poppodia en -festivals. Er zijn verschillende extra opties mogelijk zoals een audioconnectie, extra set oordoppen en een verzekering. Kijk hier voor meer informatie.

Voor VNPF-leden geldt ook voor de oordoppen op maat een exclusieve korting van 10% op de totaalprijs (dus eventueel inclusief audioconnectie, verzekering en/of extra setje).


 

Contactgegevens

 

Contactpersoon voor alle bestellingen van VNPF-leden is:

Matteo van Middelkoop
matteo@itsbananaz.com
06-52343371
020-2170178

Kijk voor meer informatie op www.itsbananaz.com/nl