Deze website maakt gebruik van cookies.

Combi-deal Amsterdam Dance Event 2019 + Eurosonic Noorderslag 2020

Wil je naar het Amsterdam Dance Event 2019 én naar Eurosonic Noorderslag 2020? Maak dan gebruik van de exclusieve VNPF combi-deal waarmee je naar beide evenementen kunt gaan voor het zeer aantrekkelijke tarief van € 640,-. Ter vergelijking; wanneer je voor beide evenementen apart tegen het huidige tarief een registratie zou aanschaffen, betaal je € 780,-

Let op! Deze aanbieding is geldig tot 31 augustus 2019 en is alleen voor leden van de VNPF. Er is een gelimiteerd aantal van deze combi-tickets beschikbaar en de actie is niet meer geldig wanneer één van de evenementen is uitverkocht.

Registreren kan door een mail te sturen naar Romy Tiemens van Buma Cultuur.

N.B. Naast deze combideal ADE2019 + ESNS2020 is er ook een exclusieve combideal Congres Podia | Festivals | Evenementen 2019 + ESNS2020 beschikbaar, geldig t/m 11 september 2019. Kijk daarvoor hier voor meer info en aanmelding.


Meer informatie over ADE + ESNS:

Dit jaar vindt alweer de 24e editie van het Amsterdam Dance Event (ADE) plaats van 16 tot en met 20 oktober 2019. Met 400.000 bezoekers uit binnen- en buitenland heeft de organisatie vorig jaar een recordaantal bezoekers getrokken en de groei is er nog lang niet uit! Het Amsterdam Dance Event is de meest toonaangevende conferentie- en festivalorganisatie voor het hele spectrum van elektronische sub genres, met meer dan 1000 evenementen verspreid over bijna 140 locaties. Door de jaren heen is ADE uitgegroeid tot het bekendste platform voor de internationale dance scene. Het festival is dé plek om de laatste ontwikkelingen te spotten: van de allernieuwste muzikale trends en opkomende talenten tot het meest recente werk van pioniers en supersterren. Naast het brede festivalprogramma (ADE Festival) biedt ADE by Day muziekliefhebbers overdag ook verschillende evenementen. Dit programma verspreidt zich als een soort olievlek door de stad heen. Het programma bestaat uit art exhibitions, documentaires, pop-up stores, maar geeft bijvoorbeeld ook toegang tot platenwinkels die veel dingen doen tijdens ADE. Het zakelijke deel (ADE Conference) wordt wereldwijd gezien als het belangrijkste in zijn soort en presenteert een breed scala aan conferenties en netwerkmomenten die ingaan op muziek en technologie, VJ's & visuals, duurzaam ondernemen, hardere dance-stijlen, nieuw talent en educatie van studenten. Het DeLaMar theater is het hart van deze vierdaagse conferentie. De conferentie verwelkomt in totaal zo’n 9.000 professionals uit de muziekindustrie.

Meer info op www.amsterdam-dance-event.nl


Eurosonic Noorderslag in Groningen is hét netwerkplatform, discussieforum en dé handelsplaats voor de Nederlandse en Europese muziekbranche. Met meer dan 350 bands en acts biedt Eurosonic Noorderslag een overzicht van het beste nieuwe talent uit Europa. Met een aantal grote Europese boekingsagenten die het programma ondersteunen, is Eurosonic Noorderslag het meest uitgebreide en vooruitstrevende showcase-festival van Europa, en het grote aantal acts dat eerst op Eurosonic speelde en vervolgens op de grote Europese zomerfestivals getuigt daarvan. Maar ook Noorderslag is na 33 jaar nog steeds dé belangrijkste graadmeter van de stand van zaken in de Nederlandse popmuziek. Ook wordt ieder jaar op Noorderslag de winnaar van de Popprijs bekendgemaakt. Naast de verbinding die de muziek ’s avonds brengt, stimuleert de conferentie overdag het delen van kennis en netwerken onder de 4092 professionals uit de Europese muziekindustrie. De komende editie vindt plaats van 15 tot en met 18 januari 2020.

Meer info op https://esns.nl