Deze website maakt gebruik van cookies.

Concordia de Keizer

Concordia de Keizer adviseert poppodia, popfestivals en andere bedrijven, instellingen en (semi) overheden op het gebied van financiële dienstverlening en risicomanagement. Met verzekeringen afgestemd op uw situatie dekken we alle denkbare risico’s af die u zelf niet kan of wilt dragen. Ook voor adviezen op het gebied van Pensioenen en Zorg & Inkomen bent u bij ons aan het juiste adres.

Speler van formaat
Concordia de Keizer behoort tot de top 10 van internationale beursmakelaars in Nederland, is erkend Registermakelaar in Assurantiën (RMiA) en gevestigd in Rotterdam sinds 1961.

We zijn onderdeel van de Ecclesia Gruppe, een internationaal opererende verzekeringsmakelaar met vestigingen in 11 Europese landen met circa 1550 medewerkers. Binnen deze groep neemt Concordia de Keizer een onafhankelijke positie in voor de Nederlandse markt.

Ook staan we geregistreerd als Lloyd’s Open Market Correspondent en maken we daarnaast onderdeel uit van het internationale unisonBrokers netwerk. Zo heeft u via Concordia de Keizer toegang tot de verzekeringswereld over de hele wereld.   

Onze kernwaarden
Concordia de Keizer gelooft in een professionele, eigentijdse  en persoonlijke aanpak.

Professioneel
Risicomanagement is een vak apart. Ons vak. We zetten onze expertise in zodat u zich volledig kunt richten op uw core business. Daarvoor werken we graag nauw met u samen. We luisteren naar uw wensen en behoeften, nemen initiatief en denken met u mee. Dit resulteert in oplossingen die tot in detail zijn toegespitst op uw specifieke omstandigheden, eisen en belangen.

Eigentijds                   
We zijn altijd op de hoogte zijn van de laatste markt-, branche, klantontwikkelingen en wet- en regelgeving en zetten deze kennis om naar uw praktijk. We reiken u allerlei praktische informatie aan in de vorm van nieuwsbrieven en seminars.

Persoonlijk                 
Wij geloven in lange termijn relaties, met veel persoonlijk contact en aandacht voor de klant. We tonen onze waardering keer op keer en zijn continu bezig om de relaties te verbeteren en te versterken. Ook de persoonlijke mening van elke klant is voor ons van belang. Ons doel is tevreden klanten. Daarom doen we regelmatig een klanttevredenheidsonderzoek.

Uw Team
Onze professionals hebben passie voor hun vak en behoren tot de top in hun vakgebied. Ze zijn betrokken, eerlijk, gedreven en creatief. Met hun deskundigheid staan ze garant voor de beste op maat gesneden adviezen en oplossingen.

Speciaal voor de leden van VNPF heeft Concordia de Keizer de volgende contactpersonen aangesteld:Marco Nieuwenhuizen

Accountmanager

06 – 42 36 6129

Marco.Nieuwenhuizen@concordiadekeizer.nl


 

Joni Lansbergen

Accountcoördinator

010 – 25 11 282

Joni.lansbergen@concordiadekeizer.nl

 


 

Meer informatie?
Voor meer informatie over Concordia de Keizer kunt u onze website bezoeken www.concordiadekeizer.nl of contact opnemen met ons kantoor via telefoonnummer 010 251 12 51