Kaplock | Je Jas op slot

Kaplock | Je Jas op slot. Een kortere samenvatting van onze veilige garderobe kunnen we niet geven. Met Kaplock hangt iedere bezoeker namelijk zelf zijn jas op en veilig op slot. Dit versnelt de in- en uitstroom tijdens evenementen en biedt ook nog eens de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren.

Een Kaplock garderobe is opgebouwd uit compacte kastjes die in rijen aan de muur of op een verrijdbare opstelling worden gehangen. Je haalt een kabel door de mouw van je jas en steekt deze terug in de Kaplock. Vervolgens kan je de Kaplock op slot draaien en hangt de jas veilig vast. Dit kan afhankelijk van het type product met of zonder muntproever. Door de verkoop van de unieke munten, mogelijk via de eigen kassa of onze muntenmaat, kan er ook extra inkomsten gegenereerd worden.

Dankzij Kaplock is de garderobe ieder evenement, groot en klein, inzetbaar zonder dat daar vrijwilligers of personeel voor nodig is. Zo kunnen vrijwilligers/personeel ingezet worden daar waar je een tekort hebt.

De garderobe wordt gehuurd voor één tot vijf jaar. De inkomsten van de garderobe zijn volledig voor jou. Hierdoor kan de garderobe heel snel winstgevend worden. Standaard heb je de mogelijkheid om een servicepakket af te nemen waardoor je niet voor onverwachte servicekosten komt te staan. Voor een vrijblijvend, informatief gesprek neem je contact op via onderstaande contactinformatie of onze website.

Onze producten worden volledig in Nederland geproduceerd en geassembleerd. Wanneer een Kaplock defect is kunnen wij deze eenvoudig repareren of vervangen. De defecte onderdelen recyclen we zo goed mogelijk in eigen land en bij onze leveranciers.

Ledenvoordeel
Leden van de VNPF genieten een mooie korting. De korting start op 8,3% en loopt op tot 16,6% naarmate de looptijd van de overeenkomst langer wordt. Tijdens een afspraak bij op locatie kunnen we gelijk een concreet voorstel doen met het bijbehorende ledenvoordeel.

Meer weten
Maar vrijblijvend een afspraak via onze website (www.kaplock.nl). Voor vragen zijn we telefonisch, via whatsapp en via de mail bereikbaar op onderstaande gegevens.

Kaplock BV | 076-2090770 | Whatsapp | info@kaplock.nl