Kaplock | Je Jas op slot

Kaplock | Je Jas op slot. Een kortere samenvatting van onze veilige garderobe kunnen we niet geven. Met Kaplock hangt iedere bezoeker namelijk zelf zijn jas op en veilig op slot. Dit versnelt de in- en uitstroom tijdens evenementen en biedt ook nog eens de mogelijkheid om extra inkomsten te genereren.

Een Kaplock garderobe is opgebouwd uit compacte kastjes die in rijen aan de muur of op een verrijdbare opstelling worden gehangen. Je haalt een kabel door de mouw van je jas en steekt deze terug in de Kaplock. Vervolgens kan je de Kaplock op slot draaien en hangt de jas veilig vast. Dit kan afhankelijk van het type product met of zonder munt. Door de verkoop van de munten, mogelijk via de eigen kassa of onze eigen muntenmaat, kan er ook extra inkomsten gegenereerd worden.

Dankzij Kaplock is de garderobe ieder evenement, groot en klein, inzetbaar zonder dat daar vrijwilligers of personeel voor nodig is. Zo kunnen vrijwilligers/personeel ingezet worden daar waar je een tekorten hebt.

De garderobe wordt gehuurd voor één, twee of drie jaar. Doordat je ook een inkomstenmodel kan koppelen aan de garderobe kan de garderobe kostenneutraal of zelfs winstgevend worden. Standaard heb je de mogelijkheid om een servicepakket af te nemen waardoor je niet voor onverwachte servicekosten komt te staan. Voor een vrijblijvend, informatief gesprek neem je contact op via onderstaande contactinformatie of onze website.

Onze producten worden volledig in Nederland geproduceerd en geassembleerd. Wanneer een Kaplock defect is kunnen wij deze eenvoudig repareren of vervangen. De defecte onderdelen recyclen we zo goed mogelijk in eigen land en bij onze leveranciers.

Ledenvoordeel
Leden van de VNPF genieten een mooie korting. Deze korting kan op 2 manieren verrekend worden. Voorbeeld: bij een 3-jarige overeenkomst kan je kiezen tussen:

  • Iedere maand 16,7% korting op de factuur
  • Verlaagt de maandelijkse kosten en maak de garderobe sneller winstgevend.

Of

  • Geen factuur in de maand juli en augustus van ieder loopjaar
  • Voorkomt kosten in het minder drukke seizoen.


Meer weten
Maar vrijblijvend een afspraak via onze website (www.kaplock.nl). Voor vragen zijn we telefonisch, via whatsapp en via de mail bereikbaar op onderstaande gegevens.

Kaplock BV | 076-2090770 | Whatsapp | info@kaplock.nl