Deze website maakt gebruik van cookies.

TimeSquare, the app store for festivals and venues

TimeSquare is een app store voor festival, podium en theater apps: je kunt in TimeSquare een app aanmaken en releasen naar jouw publiek.

Je kunt zelf het programma beheren (of een koppeling maken met je website), het design instellen, pushberichten sturen bij aankondigingen, uitgebreide statistieken van het gebruik bekijken, tickets verkopen etc.

Sinds 2017 hebben al meer dan 100 festivals hun app in TimeSquare gebruikt als dé app voor hun festival. Sinds kort is dit ook mogelijk voor podia en theaters die daarmee tevens zichtbaar worden onder de vele festivalliefhebbers die TimeSquare gebruiken.
 

Wie gebruikt TimeSquare?

De gebruikers van TimeSquare zijn nu nog voornamelijk de bezoekers van muziekfestivals waar TimeSquare al enkele jaren mee samenwerkt, zoals Into The Great Wide Open, Popronde, Motel Mozaique, Roadburn, diverse bevrijdingsfestivals, Vestrock, Metropolis, Welcome To The Village en Left Of The Dial. Ook Le Guess Who? is onlangs met TimeSquare gaan werken. Daarnaast maken diverse grote film- en theaterfestivals gebruik van TimeSquare.
 

Wat zijn de voordelen van TimeSquare?

* een eigen app in TimeSquare met veel features
* een unieke promolink om specifiek jouw app in TimeSquare te promoten
* eigen look&feel aan jouw app in TimeSquare kunnen geven
* pushberichten kunnen sturen naar jouw bezoekers
* elk programma item kan een unieke ticketlink hebben
* een strak opgemaakt tijdschema voor festivals
* een interactieve map, ideaal voor stadsfestivals
* een app is snel gevuld met programma (handmatig of via een koppeling met jouw website) en is super eenvoudig in het gebruik
* automatische newsfeed van Instagram
* integratie Spotify playlist
* lage kosten en geen onverwachte onderhoudskosten
* plus TimeSquare wordt constant doorontwikkeld op basis van feedback van de festivals en venues

Check de brochure van TimeSquare voor een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden.
 

Exclusieve korting voor VNPF-leden!

Het standaardtarief om een jaar lang TimeSquare te gebruiken is 500 euro. Voor VNPF-leden geldt een exclusieve korting van 12,5% plus gratis toegang tot de TimeSquare API (waarmee de koppeling tussen jouw website en app wordt gemaakt zodat programma gekopieerd kan worden). Daarnaast is ook de support van de TimeSquare developers bij het koppelen voor VNPF-leden gratis.
 

Voorbeelden van apps

Podium EKKO: tmsqr.link/ekko
Festival Left Of The Dial: tmsqr.link/leftofthedial
Festival Into The Great Wide Open: https://tmsqr.link/into-the-great-wide-open
Festival Popronde: https://tmsqr.link/popronde
 

Nieuwsgierig?

Indien je nieuwsgierig bent kan TimeSquare jouw app alvast opzetten zodat je er een beter beeld bij hebt. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Neem voor meer informatie contact op met Tim Griffioen (tim@tmsqr.com) of Derrick Smittenaar (derrick@tmsqr.com).

TimeSquare is een product van Zooma, een jong bedrijf in Leiden dat gespecialiseerd is in het bouwen van innovatieve apps.