Deze website maakt gebruik van cookies.

Celebrate Safe campagne bereikt meer dan 650.000 mensen tijdens ADE

27-10-2015 | Bron: unity.nl

Via de communicatiekanalen van ADE en al haar partners hebben meer dan 650.000 mensen de Celebrate Safe voorlichtingsvideo bekeken. Niet alleen ADE maar ook de organisatoren van feesten zoals Awakenings en Amsterdam Music Festival deelden de video met hun bezoekers.

De Celebrate Safe campagne is opgezet om bezoekers van evenementen en clubs op een laagdrempelige manier te wijzen op de risico’s gerelateerd aan uitgaan (denk aan alcohol, drugs maar ook aan gehoorschade en onveilige seks) en hoe deze risico’s te beperken.
Celebrate Safe wordt omarmd en gesteund door onder andere de gemeente Amsterdam en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, zonder dat het een overheidscampagne is.

“Hiermee geven zij het belangrijke signaal dat ook zij vertrouwen hebben in de mogelijkheden en deskundigheid van de betrokken organisaties en de scene zelf”, aldus Celebrate Safe coördinator Judith Noijen.
“Via deze unieke publiek-private samenwerking is de toon gezet en werken we aan een structuur die een verbeterde toegang geeft tot de doelgroep voor preventie, en de permanente integratie van alle relevante thema’s voor een veiliger uitgaansleven.”

Lees Noijens artikel “De kracht van de Nederlandse dance community