Deze website maakt gebruik van cookies.

Europese ‘Open Club Day’ op 3 februari 2018

04-10-2017 | Bron: VNPF

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert het Europese netwerk van poppodia en -festivals Live DMA de internationale dag ‘Open Club Day, waarbij poppodia hun deuren kunnen openstellen voor nieuw publiek en relaties. Poppodia kunnen deelnemen aan de campagne door zich vóór 1 december 2017 hier aan te melden.

De ‘Open Club Day’ is een initiatief om de live muzieksector te versterken op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau. Op zaterdag 3 februari kunnen poppodia gratis activiteiten organiseren gericht op publiek dat nog onbekend is met het podium zoals buren, lokale beleidsmakers en media. De podia kunnen zich op deze middag of avond niet alleen richten op livemuziek, maar bijvoorbeeld ook op rondleidingen of educatieve activiteiten en de aandacht richten op culturele doelstellingen of het belang van vrijwilligerswerk.

Hier vind je als VNPF-lid meer informatie over deelname aan Open Club Day. Live DMA stelt campagnemateriaal  beschikbaar voor alle deelnemende poppodia. Poppodia kunnen deelnemen aan de campagne door zich vóór 1 december 2017 hier aan te melden.