Deze website maakt gebruik van cookies.

Grenswerk geopend

18-10-2014 | Bron: Grenswerk

Na jaren van plannen maken, ruim een jaar bouwen en vele maanden hard sleutelen aan een overtuigend programma en een stevige organisatie is het zover: poppodium Grenswerk is open! 
 
 

De officiële opening op 15 oktober werd in goede banen geleid door Leon Verdonschot. Door het hele pand waren optredens van verschillende artiesten uit het hele land. Ook het eetcafé is tijdens deze avond geopend.

Op donderdag 16 oktober is het pand geopend voor publiek. Vanaf 13:00 waren er rondleidingen door het pand. Ook zijn vanaf dat moment de oefenruimtes volop in bedrijf gegaan. Tijdens de opening van deze ruimtes waren de Popshop docenten van het Kunstencentrum aanwezig om bezoekers de eerste stappen in het muziek maken te leren. Daarnaast verzorgde muziekwinkel Sticks ’n Strings interessante productdemo’s. 

Op vrijdag 17 oktober gaf de Belgische singer/songwriter Milow het eerste officiële optreden in Grenswerk. Dit optreden was al maanden uitverkocht. De avond werd afgesloten door het concept Superstijl, bij dit concept bepaald het publiek mee wat er gedraaid wordt.