Deze website maakt gebruik van cookies.

Inschrijving Congres Podia & Festivals geopend

15-06-2017

De samenwerkende live muziekwereld verwelkomt je graag op het Congres Podia & Festivals. VNPF en TivoliVredenburg organiseren in samenwerking met een aantal betrokken partners een informerende en inspirerende dag.

Draag bij aan een welvarende (pop)muzieksector. Grijp kansen. Ontmoet muziekprofessionals, beleidsmakers en collega's. Ga in discussie en werk aan vervolgstappen voor de toekomst. Begin een gesprek waarover je op ADE of Eurosonic Noorderslag door wilt praten. Raak geïnspireerd. Word geactiveerd. Agendeer issues. Informeer je over trends en ontwikkelingen. Maak deel uit van de florerende (pop)muzieksector die Nederland rijk is.

Kom naar een congres dat o.a.:

  • stilstaat bij de gemeenteraadsverkiezingen van 2018;
  • ziet welke positie de Nederlandse (pop)muziek nationaal en internationaal inneemt en hoe dat wordt gestimuleerd;
  • zich richt op onderwerpen als opleiding, talentontwikkeling, doorstroommogelijkheden en loopbaanontwikkeling in de (pop)muzieksector;
  • zich buigt over de vraag of er voldoende mogelijkheden zijn voor het nemen van artistiek risico en het behoud en beheer en voor kritische reflectie;
  • ruimte schept voor een gesprek over inhoudelijke vernieuwing en cross-overs en verdieping;
  • aandacht besteedt aan diversiteit.

Voor wie?
Voor iedereen die de Nederlandse (pop)muziekwereld, podia en festivals in het bijzonder een warm hart toedraagt. Wij verwelkomen alle medewerkers van podia en festivals, boekers, promotors, bestuurders, beleidsmakers, muzikantenmanagers, fondsen, toeleveranciers en studenten.

Programma (ovb)

09:30 - 10:30 uur

Ontvangst en registratie

10:30 - 11:00 uur

Plenaire opening

11:20 - 17:00 uur

Deelsessies

17:00 - 18.00 uur

Netwerkborrel


Aanmelden
Meld je aan via http://www.congrespodiaenfestivals.nl/aanmelden/