Deze website maakt gebruik van cookies.

Prijs voor nieuw talent De IJzeren Eierbal

10-10-2016

De VNPF reikt een nieuwe prijs uit tijdens de uitreiking van de IJzeren Podiumdieren, tijdens Eurosonic Noorderslag in Groningen: de IJzeren Eierbal! De winnaar is een nieuwkomer in de live-popsector en heeft zich snel bewezen als groot talent.

De IJzeren Eierbal zal worden uitgereikt aan nieuw, gedreven talent. Deze persoon heeft het vak in zijn/haar vingers en gaat het ver schoppen in de pop live sector. Aangezien deze collega's van onschatbare waarde zijn, willen we ze door middel van het nomineren en uiteindelijk één winnaar aan te wijzen, belonen voor zijn/haar inzet en prestaties.

Iedereen kan in aanmerking komen, mits werkzaam in de live-popsector. Dat kunnen medewerkers/vrijwilligers zijn op alle vlakken: horeca, techniek, productie, marketing, secretarieel, financieel, etc. 

Voorwaarden zijn dat de winnaar relatief kort werkzaam (maximaal 2 jaar) in de sector is en tegen de regels in doen wij aan leeftijdsdiscriminatie: de winnaar is niet ouder dan 30 jaar. 

Naast de IJzeren Eierbal, worden ook dit jaar tijdens Eurosonic Noorderslag de IJzeren Podiumdieren uitgereikt voor beste poppodium, festival, directeur, programmeur en marketeer.