Deze website maakt gebruik van cookies.

Stemprocedure IJzeren Podiumdieren 2016 gestart

03-11-2016 | Bron: vnpf.nl

De eerste stemronde van de IJzeren Podiumdieren 2016 is geopend. Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op het beste podium, festival, directeur, programmeur en marketeer van 2016. De uitreiking vindt plaats op zaterdag 14 januari 2017.

De IJzeren Podiumdieren zijn peer-to-peer prijzen, die jaarlijks worden uitgereikt tijdens Eurosonic Noorderslag, in Groningen. VNPF-leden kunnen stemmen tot 20 november op de longlist.
Na de eerste stemronde wordt aan de hand van een meeste-stemmen-gelden-principe een shortlist samengesteld met maximaal vijf genomineerden per categorie. Ook op de kandidaten op de shortlist kan alleen gestemd worden door VNPF-leden.

Er kunnen ook nog steeds rookies genomineerd worden, die kans maken op de IJzeren Eierbal. De winnaar is een jong, gedreven talent en levert een duidelijk positieve bijdrage aan de live-popsector. Iedereen tot 27 jaar kan in aanmerking komen, mits werkzaam in de live-popsector. Dat kunnen medewerkers/vrijwilligers zijn op alle vlakken: horeca, techniek, productie, marketing, secretarieel, financieel, etc. De winnaar wordt gekozen aan de hand van de ingestuurde motivatie. Het insturen van een nominatie en motivatie voor een kandidaat voor de IJzeren Eierbal kan tot en met 18 december, door te mailen naar stage@vnpf.nl.