Deze website maakt gebruik van cookies.

Ticketmaster verkrijgt SKEN-Ticketkeur

26-06-2014 | Bron: SKEN

Ticketmaster treedt toe tot het SKEN-Ticketkeur. Na auditing is gebleken dat Ticketmaster ruim aan alle gestelde kwaliteitseisen voldoet en daarmee een impuls levert aan het op een duidelijke en betrouwbare manier verschaffen van toegangskaarten aan onder andere evenementenmarkt. 

Het SKEN Ticketkeur is het officiële keurmerk voor primaire ticketverkopers in de cultuur- en entertainmentbranche. Het heeft als doel consumenten te informeren welke ticketingbedrijven een betrouwbaar prodcut voor de juiste prijst aanbieden. Het ticketkeur is een maatregel in de bestrijding van ongereguleerde doorverkoop van toegangskaarten. Nu zowel See Tickets als Ticketmaster zijn aangesloten, is een belangrijke stap gezet. 

SKEN Ticketkeur benoemt een aantal kwaliteitsvereisten waar ticketingbedrijven aan moeten voldoen. alleen bedrijven die rechtstreeks werken in opdracht van organisatoren kunnen zich aansluiten bij het Ticketkeur. Het logo van SKEN Ticketkeur mas alleen gebruikt worden door goedgekeurde bedrijven. 

De certificering wordt uitgevoerd door de onafhankelijke BSI Groep en KIWA. Deze bedrijven voeren hun werkzaamheden uit onder toezocht van de Raad voor Accreditiatie. 

Lees meer op de site van de SKEN