Deze website maakt gebruik van cookies.

Tweede debat over De Cultuurverkenning

07-10-2014 | Bron: Raad voor Cultuur

Op initiatief van de Raad voor Cultuur en de provincie Gelderland wordt op dinsdag 14 oktober vanaf 20.00 uur gedebatteerd over De Cultuurverkenning: ontwikkelingen en trends in het culturele leven in Nederland.

De raad wil met De Cultuurverkenning een sprankelend en relevant debat voeden, in de aanloop naar zijn advisering over het cultuurbeleid voor de periode 2017-2020. Dat advies zal de raad in de lente van 2015 uitbrengen.

Dit debat is de tweede in een reeks. De komende tijd volgen er nog debatten in onder meer Rotterdam en Groningen.

Onder leiding van Henk Beerten (voormalig wethouder Cultuur Nijmegen) gaan Gelderse culturele organisaties met elkaar en de raad in debat. Met bijdragen van Joop Daalmeijer (voorzitter van de raad) en Annemieke Traag (gedeputeerde voor Cultuur van Gelderland).

Het debat begint om 20.00 uur (inloop vanaf 19.30 uur) en vindt plaats in De Rozet, Kortestraat 16 Arnhem. Na afloop van het debat  (circa 21.45 uur) is er een borrel.

Wil je  aanwezig zijn bij het debat? Meld je dan aan via debatlux@lux-nijmegen.nl. Geef bij aanmelding aan met hoeveel mensen je komt en van welke organisatie je bent.