Deze website maakt gebruik van cookies.

Valkhof Festival 2015 onderzoekt en stimuleert gehoorbescherming

09-07-2015 | Bron: Valkhof Festival

Dankzij een unieke samenwerking met Hugo Events is het Valkhof Festival 2015 gelukt om tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen in één klap zowel publieksonderzoek te doen én te zorgen voor een hoger bewustzijn met betrekking tot gehoorbescherming te zorgen onder haar bezoekers. 

FESTIVALBELEVING IN KAART BRENGEN

valkhof computer ilme

Het Valkhof Festival wil weten hoe het zit met de beleving van het festival door het publiek. Wat kan er beter en waar slaan we de plank mis? Dit jaar wordt er voor het eerst sinds Popfestivals Nijmegen het festival organiseert een publieksonderzoek uitgevoerd. Zowel naar de verwachtingen vooraf, de beleving tijdens en de feedback van de bezoekers achteraf. Samenwerkingspartner in dit publieksonderzoek is Hugo Events uit Amsterdam. Een jonge start-up, gespecialiseerd in het meten en in kaart brengen van festival ervaringen. Voor het eerst zullen zij niet alleen voorafgaand en achteraf online onderzoek faciliteren, maar ook live, tijdens het festival. 

I LOVE MY EARS

i love my ears logoValkhof Festival is lid van Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals en werkt daarom ook mee aan de landelijk uiteengezette I LOVE MY EARS campagne. Valkhof Festival zocht naar een vrolijke manier om onze bezoekers bewust te maken van het veilig genieten van goede muziek, zonder daarbij gehoorbeschadiging op te lopen. 

GRATIS GEHOORBESCHERMING

valkhof computer ilme

Valkhof Festival werkte met Hugo Events aan een oplossing; 7 dagen lang zullen medewerkers van Valkhof Festival 2015 met tablets op het festival terrein te vinden zijn om bezoekers met de Hugo Events applicatie op een snelle manier naar hun festival beleving te vragen. Voor alle bezoekers van Valkhof Festival die hun medewerking verlenen aan dit grote publieksonderzoek, is een gratis setje oordoppen beschikbaar gesteld als bedankje.  

Daarnaast zijn door sponsoring van Voerman Amersfoort BV op het festival voor inkoopsprijs in diverse automaten verspreid over het terrein, kwalitatief goede oordoppen te koop in de vorm van Thunderplugs.

ONBEZORGD GENIETEN VAN VALKHOF FESTIVAL 2015

Zo snijdt het mes in de derde week van juli aan twee kanten tijdens de Vierdaagsefeesten in Nijmegen. Bezoekers van Valkhof Festival 2015 kunnen naar hartenlust genieten van de unieke programmering waarom het festival ook zo bekend staat onder muziekliefhebbers. De parels uit diverse genres; muziek die lekker hard de beste beleving biedt. Maar dan nu veilig, beter beschermd tegen gehoorbeschadiging!