Deze website maakt gebruik van cookies.

VNPF ANBI's die nog niet hebben gepubliceerd melden voor 1 juli 2014

05-06-2014 | Bron: VNPF

De Belastingdienst roept in het kader van de publicatieplicht ANBI’s op om vóór 1 juli de VNPF-leden met een ANBI-status het internetadres waarop zij hun gegevens publiceren aan de Belastingdienst door te geven. 

Op de speciaal daartoe ingerichte site staan (36 VNPF-leden): 013, Baroeg, Bevrijdingsfestival Amsterdam, Bevrijdingsfestival Den Haag, Bevrijdingsfestival Flevoland, Bevrijdingsfestival Limburg, Bevrijdingsfestival Overijssel, Bevrijdingsfestival Utrecht, Bevrijdingsfestival Zeeland, Bevrijdingsfestival Zuid-Holland, Bevrijdingspop (Haarlem), Bibelot, Burgerweeshuis, De Bakkerij, De Effenaar, De Kelder, De Kroepoekfabriek, De Pul, Ekko, Gebouw-T, Luxor Live, Melkweg, Metropool, Mezz Concerts & Dance, P3, Paard van Troje, Patronaat, Perron 55 (Grenswerk), Podium de Vorstin, Podium Victorie, Rotown, ’t Beest, Vera, W2 , Worm, Zomerparkfeest.

Het VNPF-bureau neemt aan dat:

1) deze leden dit al bekend hebben gemaakt bij de Belastingdienst
2) andere leden met een ANBI-status hun eigen site hebben gebruikt, of elders hebben gepubliceerd.

Voor leden met een ANBI-status die hun gegevens nog niet hebben gepubliceerd, raadt het VNPF-bureau aan dat alsnog voor 1 juli 2014 te doen. Dit kan via de site anbi.federatiecultuur.nl. Als een organisatie met een ANBI-status het internetadres waar de gegevens van de ANBI zijn gepubliceerd niet voor 1 juli aan de Belastingdienst doorgeeft, trekt de Belastingdienst met terugwerkende kracht tot 1 januari 2014 de ANBI-status in. Daardoor kunnen de instellingen niet meer gebruikmaken van een aantal fiscale voordelen.