Datum

3 november 2022

Locatie

Online

Bron

Zilveren Kruis

Gezond ondernemen webinar ‘psychologische veiligheid’ op 3 november

Wat is psychologische veiligheid, waarom is het zo cruciaal is binnen je bedrijf en hoe kun je veiligheid in jouw team creëren? Op donderdag 3 november om 15.15 uur leer je dit in 45 minuten tijdens het webinar van Zilveren Kruis dat ook toegankelijk is voor VNPF-leden.

Psychologische veiligheid op de werkvloer.

Ruim driekwart (76%) van de Nederlandse bevolking tussen de 18 en 68 jaar voelt zich gelukkig ‘sociaal veilig’ op het werk. Desondanks heeft bijna 1 op de 5 Nederlanders wel eens sociale onveiligheid op de werkvloer ervaren. Dit blijft vaak een onbesproken onderwerp en in 23% van de organisaties is het nog steeds onduidelijk waar mensen terechtkunnen. (bron: Discriminatie Arbeidsmonitor 2022, Nationale Vacaturebank).

Laat je inspireren door Joriene Beks en Doeschka Anschutz.

Joriene Beks is bedrijfskundige en expert op het thema psychologische veiligheid. Ze legt tijdens het webinar uit hoe je psychologische veiligheid realiseert op de werkvloer. Maar ook hoe een open sfeer tussen medewerkers goede werkverhoudingen, productiviteit en creativiteit realiseren. Doeschka Anschutz is onderzoeker, psycholoog en docent met kennis van de belangrijkste wetenschappelijke principes achter gedragsverandering vanuit autonomie. Zij maakt een concrete vertaalslag hoe je van ‘willen’ naar ‘doen’ beweegt zodat medewerkers actief aan de slag gaan met hun gezondheid.

Alle info op een rij.

Wat?                Gezond Ondernemen webinar: Psychologische veiligheid
Wanneer?        Donderdag 3 november 2022
Hoe laat?         15.15 tot 16.00 uur
Sprekers?        Joriene Beks en Doeschka Anschutz