Medewerkers

Het VNPF-bureau bestaat uit vier medewerkers: de directeur, twee beleidsmedewerkers en een officemanager. Het bureau heeft doorgaans plek voor één stagiair. Algemene contactgegevens van het VNPF-bureau vind je hier.

Berend Schans

Berend Schans

Directeur-Bestuurder

Doet de externe belangenbehartiging en -relatiebeheer, is aanspreekpunt voor de leden, organiseert bijeenkomsten, voert projecten uit op gebied van professionalisering en geeft leiding aan het bureau.

Aanwezig: maandag t/m vrijdag Berend@vnpf.nl

Arne Dee

Arne Dee

Beleidsmedewerker

Voert zelfstandig projecten uit op het gebied van dienstverlening, waaronder het ontwikkelen van ledenvoordeel, de uitvoering van het Poppodium Analyse Systeem en de redactie en productie van de publicatie Poppodia in Cijfers.

Aanwezig: dinsdag t/m donderdag Arne@vnpf.nl

Simon de Groot

Simon de Groot

Beleidsmedewerker

Houdt zich bezig met verschillende VNPF-dossiers op het gebied van belangenbehartiging en dienstverlening. Onderhoudt contact met WNPF-leden en bestuur voor het verder ontwikkelen en in stand houden van de cao-NPF.

Aanwezig: Maandag t/m Vrijdag Simon@vnpf.nl

Renske Pronk

Renske Pronk

Officemanager

Draagt o.a. de zorg voor het officemanagement, de administratie van het bureau, de uitvoering van de communicatie binnen de vereniging (site, nieuwsbrief e.d.) en de organisatie van ledenbijeenkomsten

Aanwezig: ma, di en do Renske@vnpf.nl

Lux Jongen

Lux Jongen

Stagiair

Lux is stagiair verenigingsactiviteiten. Zij houdt zich onder andere bezig met de organisatie van het Congres Podia Festivals Evenementen.

Stage@vnpf.nl