Deze website maakt gebruik van cookies.

Ledenvoordeel

Speciaal voor VNPF-leden zijn er diverse kortingsdeals bij aanbieders van allerlei verschillende producten en diensten, gericht op poppodia en -festivals:

 

 • 7.7 Strategisch Bedrijfsadvies - Horeca: Inkoop en contracten, strategie en tactiek

  7.7 Strategisch Bedrijfsadvies is een allround consultancy bureau, met een focus op de Culturele Sector. Regelmatig worden berekeningen gemaakt en bedrijfsprocessen geanalyseerd. Arno Prins is Fiscaal-Jurist met een MBA van de Erasmus Universiteit, heeft o.m bij Grolsch gewerkt en heeft ruim 20 jaar in sales-omgevingen geopereerd. Hij adviseert poppodia en -festivals op het gebied van horeca: inkoop en contracten, strategie en tactiek. 7.7 biedt twee services aan, allereerst het maximaliseren van het resultaat van de drankinkoop en als tweede service de cursus drankinkoop.

 • Academie voor Cultuurmanagement

  Uitnodigend, vrolijk en vitaal voor iedereen

  Wij geloven dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom willen we bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. We zijn er voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht. We verzamelen en delen onze eyeopeners in adviezen, coaching en opleidingen. Of in denkdiners, inspiratiesessies, seminars en personeelsbijeenkomsten.

 • Afdeling Cultuur

  Hoi! Wij zijn Afdeling Cultuur, een online marketing bureau met grote culturele ambities. Wij zien het als onze missie om de online marketing van Nederlandse culturele organisaties naar een hoger niveau te tillen. Samen met fantastische cultuurmarketeers als die van Rotown, Baroeg en Mezz. Met Afdeling Online als onze grote zus kunnen wij namelijk het beste halen uit twee werelden, die van de commerciële én non-profit wereld.

 • All Arts Belastingadviseurs

  All Arts Belastingadviseurs richt zich op belastingadviezen aan artiesten, groepen, podia, festivals en anderen in de kunst- en cultuursector. Daarnaast ook sporters en organisatoren. Veel kennis over bijzondere belastingregels, zoals o.m. de artiestenregeling, werken met freelancers, buitenlandse optredens, btw laag tarief, anbi-cultuurstatus, belastbaarheid subsidies en Vpb-belastingplicht, vrijstellingen en uitzonderingen. En over de ondersteuningsmaatregelen tijdens de coronacrisis.

 • Alpine gehoorbescherming

  Bij Alpine zijn we er voor je om nog meer plezier te halen uit het luisteren van muziek door hoogwaardige gehoorbeschermers – bekroond met de Red Dot Award! – te bieden aan onder meer muzikanten en publiek en medewerkers van poppodia en -festivals. Van filteroordoppen tot oordoppen op maat. Bekijk het uitgebreide aanbod.

 • BHV.NL

  BHV.NL is al 25 jaar expert op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening en bied een totaalpakket van diensten en trainingen aan op dit gebied. Daarnaast is BHV.NL specialist in het reduceren van en omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Als innovatieve opleider en adviseur sluit BHV.NL dicht aan op jouw wensen en ambities ten aanzien van de veiligheid in jouw organisatie.

 • Brand Proposition: Strategisch marketingplan

  Is jouw poppodium of -festival toe aan een herijking of aanscherping van de marketingstrategie? Wil je de positionering en profilering van je podium of festival verder versterken? En vind je het belangrijk om met je hele organisatie vanuit een volledig geïntegreerde merkaanpak te werken? Met zijn methode ‘Marketingplan in 30 vragen’ heeft René Bergmans van Brand Proposition al menig poppodium en festival geholpen.

 • Drevast

  Drevast Bouw en Waarderingen onderzoekt of u kunt besparen op uw onroerende-zaakbelasting (OZB), voor leden van de VNPF op basis van no cure no pay. Voor u betekent dit geen moeite of onnodige kosten en wél kans op besparen!

 • Dutch Cups: het onbreekbare en duurzame succes!

  Dutch Cups, de preferred supplier van de VNPF, levert en produceert al 25 jaar lang mooie en handige herbruikbare en onbreekbare kunststof drinkglazen. Deze ecoglazen of hard plastic cups worden ingezet als een duurzaam, schoon en veilig alternatief voor popzalen, festivals, clubs, bars, evenementenhallen en andere horecagelegenheden waar een drankje gedronken wordt zonder glasbreuk of een vloer vol met plastic wegwerprommel.

 • E4Q BV (Energy 4 Quality), energie

  E4Q neemt al uw zorgen over energie uit handen. Maatwerk is ons devies. Ons werk eindigt niet bij een energiecontract maar begint er juist. E4Q is volledig onafhankelijk van leveranciers en werkt niet met een zogeheten ‘kick back fee’ van energiebedrijven. Primair werken wij no cure no pay. Het team achter E4Q bestaat uitsluitend uit energiespecialisten die allen meer dan 30 jaar ervaring en kennis hebben.

 • EM-Cultuur

  EM-Cultuur biedt al meer dan 30 jaar e-marketing diensten voor culturele organisaties. Dit doen we met vier diensten: AdreZ, AdresData, MailingLijst en Chatbots. Daarnaast koppelen we systemen aan elkaar. Heb je een uitdaging op het gebied van e-marketing of contacten? Dan zijn wij op ons best. Met een toegewijd team en bijna spreekwoordelijke ondersteuning van begin tot eind, gaan we graag voor je aan de slag!

 • EMC Cultuuronderzoeken: voor meer eigen inkomsten en meer publiek

  Als poppodium of popfestival ben je eigenaar van data (gegevens). Daarmee heb je goud in handen: je hebt informatie over de herkomst en het bezoekgedrag van jouw bezoekers. Hiermee kun je je inkomsten vergroten en meer bezoekers trekken.

 • EnergieLive

  EnergieLive is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam en inmiddels één van de grootste adviseurs van Nederland. EnergieLive is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de inkoop van energie en bespaart en ontzorgt. EnergieLive bespaart fors op uw jaarlijkse energiekosten en neemt daarnaast alle zorg omtrent uw energieportefeuille uit handen. Met een team van deskundige en enthousiaste energiespecialisten bedienen zij cliënten binnen de zakelijke markt: van MKB tot Multinational.

 • GIGTECH

  GIGTECH is opgericht in 2014 vanuit de sterkte behoefte in de markt aan een ICT-partij die zich voor 100% is toegespitst op tijdelijke én vaste ICT voorzieningen voor de evenementenbranche en culturele sector. Hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, en communicatie de belangrijkste speerpunten. Uit de koker van o.a. MOJO Concerts en LOC7000, is alle ervaring op festival- en ICT-gebied samengebracht in de product- en dienstenportfolio van GIGTECH.

 • Klap verzekeringen

  Het is erg belangrijk je poppodium of evenement goed te verzekeren. Voor poppodia die lid zijn van de VNPF heeft Klap daarom een op maat gemaakt verzekeringspakket samengesteld. En aan festivalorganisatoren geeft korting op hun evenementenverzekeringen.

 • Kolibrie HRM voor Horeca

  Geen risico’s lopen bij ziekte van medewerkers of in minder drukke tijden? Dat kan met payroll van Kolibrie. Je betaalt altijd een vast tarief per gewerkt uur. Payroll betekent daarnaast minder administratieve lasten. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Dat doen wij ook. VNPF - leden krijgen een aantrekkelijke omzet-gerelateerde korting op de tarieven van Kolibrie.

 • LVWB Fundraising

  Al 20 jaar adviseert en ondersteunt LVWB Fundraising culturele organisaties in alle vormen van werving; sponsoring, fondsenwerving en mecenaat. Van partnerships met bedrijven en grote giften van particulieren tot bijdragen van donateurs en vrienden, fondsaanvragen en nalatenschappen. Van eenmalige campagnes tot structurele werving. Onze aanpak is altijd persoonlijk, praktisch en vooral: realistisch en resultaatgericht.

 • Onbegrensde Zaken

  Onbegrensde Zaken adviseert o.a. culturele organisaties over subsidiemogelijkheden, ondersteunt bij fondsenwerving, bij het schrijven, indienen en afhandelen van subsidie- en fondsaanvragen.

 • RAAKVLAK verloningsservice

  Raakvlak is een verloningsbureau voor de culturele sector en is gespecialiseerd in de verloning van artiesten. Raakvlak neemt van uw podium het gehele administratieve traject over. Van facturatie en verzameling van de benodigde documenten tot en met de betaling. En dat voor een tarief dat voordeliger is dan de loonadministratie te laten doen door uw accountant of salarisverwerker.

   

 • Stadhouders Advocaten

  Stadhouders Advocaten is een middelgroot kantoor van specialisten. Ons kantoor is een vaste waarde in de cultuursector. Wij staan organisaties bij met advies en procesbijstand op het gebied van:

 • Stager - planning, marketing en ticketing

  Een tool voor je hele team. Planning software, event marketing tools en een online ticketing systeem in één.

 • Stichting KEES, de culturele vrijwilligerscentrale van Nederland

  Stichting KEES houdt van cultuur en van alle vrijwilligers die dit mogelijk maken. Daarom is KEES dagelijks bezig met de organisatie van vrijwilligerswerk in de cultuursector.  Als organisatie ben je slim bezig wanneer je vrijwillige inzet serieus neemt en voldoende aandacht geeft aan dit belangrijke onderdeel binnen jouw organisatie. Je hebt veel aan goed opgeleide, gemotiveerde en tevreden vrijwilligers. Daar kan KEES je bij helpen. Dit doet de stichting binnen vier thema's: trainen, werven, adviseren en coördineren.

 • Van Duijnen Horeca Service

  Van Duijnen Horeca Service is dé expert op het gebied van dranktechniek achter de bar en biedt een totaaloplossing voor alles wat nodig is voor een goedlopende bar. Veel VNPF leden werken al heel lang naar tevredenheid met onze tapsystemen waarmee zij het maximale rendement uit hun barverkoop halen. Ook voor kwalitatief tapapparatuur, duurzame koelinstallaties en service & onderhoud ben je bij ons aan het juiste adres. Benieuwd naar de interessante ledenvoordelen met extra korting voor VNPF-leden?

 • VGZ collectieve zorgverzekering

  Een collectieve zorgverzekering bij VGZ voor alle VNPF-leden. Deze zorgverzekering is beschikbaar voor alle medewerkers, inclusief vrijwilligers, zzp'ers, uitzendkrachten, payrollers en gezinsleden. In 2022 is de collectiviteitskorting gelijk als in 2021. De korting bedraagt 5% op de basispremie en 10% korting op de meeste aanvullende verzekeringen. De korting op de basisverzekering is de wettelijk maximale toegestane korting.

 • Worldline

  Worldline: Drijvende kracht achter betalen

  Laat bezoekers altijd en overal op de door hen gewenste manier betalen. Met de betaaloplossingen van Worldline maakt u de beleving van uw bezoekers compleet.

 • Zilveren Kruis collectieve zorgverzekering

  Een collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis voor alle VNPF-leden. Deze zorgverzekering is beschikbaar voor alle medewerkers, inclusief vrijwilligers, zzp'ers, uitzendkrachten, payrollers en gezinsleden. Ook voor 2022 bedraagt de korting 5% op de basisverzekering en 12,5% op alle aanvullende verzekeringen. De korting op de basisverzekering is de wettelijk maximale toegestane korting.

 • Disclaimer

  VNPF-leden krijgen voordeel bij diverse aanbieders van producten en diensten. In sommige gevallen ontvangt de VNPF provisie. Assortimentskeuze is op basis van aanbeveling door leden. De VNPF doet zelf geen (vergelijkend) onderzoek naar de producten en diensten. Indien de leden gebruik wensen te maken van de producten en diensten van een aanbieder komt er een overeenkomst tot stand tussen de aanbieder en de leden. VNPF zal geen partij zijn bij die overeenkomst. De rechten en verplichtingen die de aanbieder en de leden over en weer afspreken, gelden uitsluitend tussen hen. VNPF is niet aansprakelijk voor de nakoming van genoemde rechten en plichten door de aanbieder of leden, noch direct, noch indirect. De aanbieder en de leden vrijwaren VNPF van alle aanspraken terzake.