A Music Moment – voor het legaal streamen van achtergrondmuziek

Wij zijn A Music Moment en voorzien merken/ locaties binnen retail, horeca, leisure en openbare ruimtes van onze muziekdienst. Met ‘Soundtrack' leveren wij een vernieuwend (legaal) achtergrond muziek systeem. Het systeem wordt, als enige, officieel ondersteund door Spotify en bevat professionele functies om de muziek zowel centraal als per locatie of zone te kunnen bepalen.

Met 58 miljoen nummers in 850 + ingedeelde playlists zijn we het grootst op het gebied van muziek en zorgen we voor wekelijkse/maandelijkse updates om herhaling in de muziek tegen te gaan. Met ‘Soundtrack Unlimited’ kun je ook zelf playlists samenstellen door een Spotify playlists toe te voegen of te zoeken op genre, mood en artiesten.
Het aansluiten en afspelen op locatie kan via de Soundtrack applicatie op IOS, Android, Windows, Sonos of onze eigen hardware oplossing (streaming device). Alle aangesloten zones vind je vervolgens terug in je centrale dashboard of de ‘remote app’ en kunnen op afstand bediend worden. Daarnaast zorgt de automatische offline modus ervoor dat de muziek altijd blijft spelen, ook wanneer de internet connectie verbroken is.
Bekijk hier de presentatie (PDF) van A Music Moment.
Als preferred supplier van VNPF hebben wij in overleg een korting van 10% afgesproken. De 10% korting geldt enkel voor VNPF leden en is van kracht op onze abonnementen en de (eventuele) aanschaf van onze hardware (streamingkastje).
Op dit moment voorzien wij al verschillende poppodia en leisure concepten zoals: SPOT Groningen, P60, Johan Cruijf Arena, Brainport en circuit Zandvoort.
Aanmelden kan via het contactformulier op de website. Vermeld hierbij ook dat je VNPF-lid bent. Heb je verdere vragen kun je contact opnemen met amusicmoment.com via 030-3036310 en/of info@amusicmoment.com