Academie voor Cultuurmanagement

Wij geloven dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom willen we bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. We zijn er voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht. We verzamelen en delen onze eyeopeners in adviezen, coaching en opleidingen. Of in denkdiners, inspiratiesessies, seminars en personeelsbijeenkomsten.

Maatwerk

Heb je behoefte aan maatwerk zoals een trainingsdag, coaching of advies? We helpen je graag bij een incompany traject.

Korting op open opleidingen

Leden van de VNPF krijgen 15% korting op de opleidingen met open inschrijving van de Academie voor Cultuurmanagement. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Inclusief Leiderschap: de praktijk

Na het enorme succes van vorig jaar, bieden wij ook in 2022 Inclusief leiderschap: de praktijk aan als open opleiding.

Leidinggeven aan een culturele of creatieve organisatie is niet alleen keihard werken aan een mooi product. Je werkt ook aan een flexibele, hartelijke en uitnodigende organisatie. Je wil van betekenis zijn voor zoveel mogelijk verschillende mensen.

In drie geanimeerde en interactieve bijeenkomsten op 17 mei, 31 mei en 14 juni 2022, wijden we ons aan de praktijk van inclusief leiderschap. Je wordt geïnspireerd door topsprekers, wisselt van gedachten met collega’s, maar gaat ook zelf hard aan de slag. Op naar een plan van aanpak voor je eigen organisatie!

Download hier de brochure en kijk hier voor alle informatie en aanmelden.

Bootcamp Financieel Management

Op 9 en 23 maart 2022 kun je weer meedoen aan de Bootcamp Financieel Management. De tweedaagse Bootcamp Financieel Management is een intensieve training waarbij je actief aan de slag gaat met het maken van begrotingen, analyseren van jaarrekeningen en het opstellen van stuurinformatie.

Tijdens de training werken we kort en bondig met theorie, en gaan we vooral veel oefenen met cases (individueel en met mede-cursisten). Ook is er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Voor deze training komen we 2 dagen samen op locatie. Als de maatregelen dit niet toelaten gaan we digitaal en krijg je korting.

Na het volgen van de Bootcamp kun jij:

  • een projectbegroting maken (en beoordelen)
  • een (eenvoudige) jaarbegroting maken (en beoordelen)
  • een jaarrekening lezen & beoordelen
  • stuurinformatie maken

Kijk hier voor alle informatie en aanmelden.

Tip: Wist je dat je een bijdrage in je ontwikkelplan kunt aanvragen bij Werktuig PPO? Ze vergoeden 1/3 van je kosten tot een bedrag van € 2.000.-

Contact

Contactpersoon: Cathelijne Feenstra
Telefoon: 06-47432918
Email: office@academievoorcultuurmanagement.nl
Website: www.academievoorcultuurmanagement.nl