Academie voor Cultuurmanagement

Wij geloven dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom willen we bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. We zijn er voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht. We verzamelen en delen onze eyeopeners in adviezen, coaching en opleidingen. Of in denkdiners, inspiratiesessies, seminars en personeelsbijeenkomsten.

Maatwerk

Heb je behoefte aan maatwerk zoals een trainingsdag, coaching of advies? We helpen je graag bij een incompany traject.

Korting op opleidingen

Leden van de VNPF krijgen 15% korting op de opleidingen van de Academie voor Cultuurmanagement. Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

Bootcamp Financieel Management

Op 29 mei en 12 juni 2024 kun je weer meedoen aan de Bootcamp Financieel Management. De tweedaagse Bootcamp Financieel Management is een intensieve training waarbij je actief aan de slag gaat met het maken van begrotingen, analyseren van jaarrekeningen en het opstellen van stuurinformatie.

Tijdens de training werken we kort en bondig met theorie, en gaan we vooral veel oefenen met cases (individueel en met mede-cursisten). Ook is er voldoende ruimte voor eigen inbreng. Voor deze training komen we 2 dagen samen op locatie.

Na het volgen van de Bootcamp kun jij:

  • een projectbegroting maken (en beoordelen)
  • een (eenvoudige) jaarbegroting maken (en beoordelen)
  • een jaarrekening lezen & beoordelen
  • stuurinformatie maken

Kijk hier voor alle informatie en aanmelden.

Tip: Wist je dat je een bijdrage in je ontwikkelplan kunt aanvragen bij Werktuig PPO? Ze vergoeden 1/3 van je kosten tot een bedrag van € 2.000.-

Contact

Contactpersoon: Marjolein de Boer
Telefoon: 06-26058404
Email: office@academievoorcultuurmanagement.nl
Website: www.academievoorcultuurmanagement.nl