BHV.NL

BHV.NL is al 30 jaar expert op het gebied van bedrijfsveiligheid en bedrijfshulpverlening en bied een totaalpakket van diensten en trainingen aan op dit gebied. Daarnaast is BHV.NL specialist in het reduceren van en omgaan met grensoverschrijdend gedrag. Als innovatieve opleider en adviseur sluit BHV.NL dicht aan op jouw wensen en ambities ten aanzien van de veiligheid in jouw organisatie.

Als poppodia, festival of horecagelegenheid biedt je dagelijks toegang tot cultuur, ontspanning en vermaak. Je bent het centrum voor ontmoeting met grote aantallen bezoekers. Extra belangrijk dus om voor een veilige en ontspannen sfeer te zorgen. Dit vraagt om het goed organiseren van de bedrijfsveiligheid en het opleiden van hulpverleners. Zij zorgen immers voor een veilige plek voor jouw medewerkers en bezoekers en maken het verschil tijdens een eventuele calamiteit. Soms zelfs tussen leven en dood. Het is begrijpelijk dat je een ervaren en voordelige partij zoekt die je daarin ondersteunt. Een organisatie die jouw branche begrijpt en je op weg helpt.

VEILIGHEIDSTRAININGEN.NL

Om de veiligheid van werknemers te kunnen borgen, kun je je niet alleen bezighouden met de fysieke gevaren. Ook het risico op psychische problemen moet tot het uiterste worden beperkt. Denk dan bijvoorbeeld aan risico’s als ongewenst gedrag van gast of bezoekers, pesten en (seksuele) intimidatie. Veiligheidstrainingen.nl zorgt ervoor dat jouw medewerkers op een veilige en respectvolle manier met mensen kunnen omgaan die afwijkend gedrag vertonen met behoud van de relatie.

Ontdek wat BHV.NL voor jouw organisatie kan betekenen.

Maak gebruik van je ledenvoordeel

Al jaren bestaat er een samenwerking tussen de VNPF en BHV.NL voor het organiseren van jouw bedrijfsveiligheid. De afgelopen jaren hebben veel van jouw collega-organisaties met veel tevredenheid gebruik gemaakt van de afspraken die bij deze samenwerking horen. Inschrijven kan snel en eenvoudig. Voor een individueel te volgen cursus kies je op de cursuspagina een datum en locatie naar keuze. De kortingscode voor VNPF leden 19VSC83 vermeld je in het opmerkingenveld van het inschrijfformulier. Vanaf 6 cursisten zijn er mogelijkheden om een cursus ‘incompany’ te verzorgen. In dit geval regel je zelf de locatie en BHV.NL regelt de rest.

Samenwerken loont

Wist je dat je bij BHV.NL ook gezamenlijk een training in kan kopen? Dat is niet alleen goed voor de samenwerking, maar levert je ook nog eens behoorlijk prijsvoordeel op. Door een gunstige tariefstelling wordt het opleiden van BHV’ers goedkoper naarmate er meer cursisten in de groep zitten. Wil je gebruik maken van de kortingsregeling voor VNPF-leden, vermeld dan tijdens het aanmelden in het opmerkingenveld de kortingscode: 19VSC83. BHV.NL verwerkt de korting op de factuur.

Wij gaan graag met je in gesprek over de diverse mogelijkheden.

Een greep uit ons aanbod:

Ontdek ons complete aanbod.

BHV Verplicht?! Wat zegt de wet?

Bij BHV.NL krijgen wij regelmatig de vraag wat je op het gebied van bedrijfshulpverlening moet organiseren als werkgever. Goed getrainde bedrijfshulpverleners zijn niet alleen wettelijk verplicht, maar óók onmisbaar in elke organisatie! Verschillende wet- en regelgevingen verplichten je om jouw medewerkers en bezoekers te beschermen. Bedrijfshulpverlening is vastgelegd in de Arbo-wet.

Ontdek waaraan je als werkgever moet voldoen.

Op de hoogte blijven?

  • Meld je aan voor de nieuwsbrief van BHV.NL (max. 6 nieuwsbrieven per jaar)
  • Volg BHV.NL op LinkedIn
  • Volg BHV.NL via Twitter (@bhv_nl)

Vragen, advies nodig of rechtstreeks contact opnemen?

Ons brancheteam helpt je graag verder:

Emiel ter Beest
e.terbeest@bhv.nl
024-8446582

Of vraag hier direct een offerte aan.