Dutch Cups: het onbreekbare en duurzame succes!

Dutch Cups, de preferred supplier van de VNPF, levert en produceert al meer dan 25 jaar lang mooie en handige herbruikbare en onbreekbare kunststof drinkglazen. Deze ecoglazen of hard plastic cups worden ingezet als een duurzaam, schoon en veilig alternatief voor popzalen, festivals, clubs, bars, evenementenhallen en andere horecagelegenheden waar een drankje gedronken wordt zonder glasbreuk of een vloer vol met plastic wegwerprommel.

Het Dutch Cups assortiment biedt een enorme keuze uit herbruikbare en praktisch onbreekbare glazen voor het serveren van fris- en mixdranken, bier, wijn, gin tonic, champagne en andere dranken. Daarnaast zijn er duurzame schenkkannen, bierpullen, draagtrays en koffiebekers met drinkdeksel. De Dutch Cups glazen en bekers zijn gemaakt van 100% recyclebare kunststof materialen, zoals polycarbonaat (PC) of copolyester (Tritan) beide met een glashelder uiterlijk, of in een transparant matte of gekleurde look vervaardigd uit polypropyleen (PP). Nieuw is een mooie lijn van duurzame food verpakkingen gemaakt van herbruikbare bioplastic materialen. Alle Dutch Cups producten zijn vele malen herbruikbaar, vaatwasmachinebestendig, vaak optimaal stapelbaar en te drukken met teksten, logo’s en images van 1 kleur tot fullcolour. Onze lijn met eventcups is zelfs volledig te voorzien van fullcolour fotoafbeeldingen waarmee een collector item voor de fan wordt gecreëerd.

Dutch Cups is een puur Hollands bedrijf uit de polder. Productie, drukwerk en de reiniging van glazen gebeurd allemaal in Nederland. Door de jarenlange ervaring is Dutch Cups de partij voor een deskundig advies en biedt via haar zusterbedrijf Greencups een optimale logistieke ondersteuning. Greencups richt zich specifiek op de verhuur van herbruikbare (eco)bekers richting evenementen en festivals. Daarnaast levert Greencups een compleet fullservice concept bestaande uit een online bestelportal met digitale verwerking retourgegevens, het transport naar en van het festival, de opslag met voorraadbeheer alsmede de professionele reiniging van glazen na het event. Met een hypermoderne wasstraat kan Greencups maar liefst 10.000 glazen per uur reinigen en drogen.

Het ruime totaalaanbod van Dutch Cups is te vinden op de website www.dutchcups.nl. Voor de verhuuropties en de logistieke dienstverlening kijk op www.greencups.nl.

Kortingsregeling
VNPF-leden ontvangen 10% korting per bestelling op basis van de actuele prijslijsten voor de Dutch Cups producten. Op het gewenste drukwerk wordt een VNPF-korting van 5% verstrekt uitgezonderd de grafische opmaak- en machine opstartkosten.

Meer weten?
Wij zijn bereikbaar via de email, telefoon of chat op onze website. Of u nu gratis monsters wenst te ontvangen, een prijsopgave op maat wilt hebben, een keer de glazen in uw vaste horecalocatie wilt uittesten of iets zoekt op onze website, wij staan voor u klaar. Ook bent u altijd van harte welkom bij ons of komen wij graag een keer bij uw locatie kijken.

Dutch Cups B.V. | Tel. 0320 28 94 80 | Email info@dutchcups.nl