Alpine gehoorbescherming

Bij Alpine zijn we er voor je om nog meer plezier te halen uit het luisteren van muziek door hoogwaardige gehoorbeschermers – bekroond met de Red Dot Award! – te bieden aan onder meer muzikanten en publiek en medewerkers van poppodia en -festivals. Van filteroordoppen tot oordoppen op maat. Bekijk het uitgebreide aanbod.

Alpine is één van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft, met als voornaamste doel gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarnaast zet het bedrijf zich al jarenlang in om wereldwijd bewustwording te creëren rondom het onderwerp gehoorbeschadiging.Alpine is één van de weinige fabrikanten ter wereld die gehoorbescherming als core business heeft, met als voornaamste doel gehoorbescherming zo laagdrempelig mogelijk te maken. Daarnaast zet het bedrijf zich al jarenlang in om wereldwijd bewustwording te creëren rondom het onderwerp gehoorbeschadiging.

Onze huidige productlijn wordt regelmatig geoptimaliseerd en vernieuwd. De meningen en ervaringen van onze klanten gebruiken we hierbij altijd als uitgangspunt. Leuke en prettige gehoorbescherming voor jong en oud, voor elke situatie: dat is waar de kracht van Alpine ligt.

Internationaal karakter, Dutch Design

We leveren onze producten wereldwijd in 62 landen, onder meer aan distributeurs, grote winkelketens, horecagelegenheden, venues, evenementen en online shops. Daarbij zijn onze producten in diverse landen als beste getest. Met name door het ontwikkelen van het speciale AlpineThermoShape™  en de AlpineAcousticFilters™  zijn onze oordoppen qua comfort en demping ongeëvenaard. Het AlpineThermoShape™ materiaal vormt zich door lichaamswarmte naar je oren en is siliconenvrij waardoor het niet gaat irriteren (hypo-allergeen). Bovendien zijn al onze producten bedacht, ontworpen en geproduceerd in Nederland. Dutch Design: daar zijn we trots op.

CE-certificering

Al onze gehoorbeschermers zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit houdt in dat onze oordoppen en oorkappen voldoen aan alle wettelijke eisen van de Europese Unie op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Dit sluit uitstekend aan op onze ambitie van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Convenant Preventie Gehoorschade

De VNPF is ondertekenaar van het Convenant Preventie Gehoorschade, waarbij in samenwerking met het ministerie van VWS, afspraken zijn gemaakt over onder andere geluidslimitering, geluidsmeting en gehoorbescherming, waar elk VNPF-lid zich aan dient te houden. Bezoekers moeten op de muzieklocaties gehoorbeschermingsmiddelen kunnen kopen op een laagdrempelige wijze en deze gehoorbeschermingsmiddelen dienen voldoende te dempen (minimaal SNR 17). Alpine ondersteunt dit initiatief, alle oordoppen van Alpine (en Thunderplugs) voldoen aan de eisen van het convenant en de Thunderplugs automaten dragen bij aan een laagdrempelige manier voor het publiek om oordoppen te kunnen kopen.

Oordoppen voor muziekliefhebbers

Voor de muziekliefhebber hebben we speciale muziekfilters ontwikkelt. Deze muziekfilters beschermen je tegen schadelijk geluid met behoudt van luisterkwaliteit. Daarnaast zitten ze heerlijk en zijn ze onopvallend. Dat is wel zo fijn als je tot in de vroege ochtenduren door wilt feesten.

We hebben hier twee soorten filteroordoppen; namelijk de PartyPlug en de PartyPlug Pro Natural. Deze laatste geeft een nog betere geluidsbeleving omdat het de muziek gelijkmatig dempt zonder vervorming. Daarnaast is er een instap model, de Plug-It. Deze beschermt tegen harde geluiden, maar heeft geen filter. Deze oordop is dan ook een stuk goedkoper in aanschaf.

N.B. Ook de Thunderplugs oordoppen en automaten blijven beschikbaar voor de VNPF leden. Door de overname van Bananaz door Alpine hebben de VNPF leden nu meer keuze uit (filter)oordoppen.

Een positieve bijdrage

Met onze nr. 1 gehoorbescherming willen we continu inspireren en een positieve bijdrage leveren aan ieders welzijn. Want van je gehoor wil je toch zo lang als mogelijk plezier hebben? Dus, reken af met die blijvende piep in je oren: koop filteroordoppen van Alpine!

  • Best getest door Kassa.
  • Een speciaal muziekfilter met 19 decibel demping.
  • Behoud de luisterkwaliteit.
  • Herbruikbaar, onopvallend en comfortabel.
  • Alpine oordoppen zijn getest en gecertificeerd volgens de EN (Europese) en ANSI (Amerikaanse) norm.
  • Alpine oordoppen worden wereldwijd verkocht in meer dan 62 landen en in Nederland al op meer dan 700 locaties.

Korting voor VNPF-leden op universele oordoppen

Voor VNPF-leden geldt een exclusieve korting* van:

  • 5% korting op 200 sets Alpine PLUG-it oordoppen in capsule (dit is de standaard (na)levering voor de Alpine PLUG-it vending machine).
  • 10% korting op 1.000 sets Alpine PLUG-it oordoppen.
  • 12% korting op 5.000 sets Alpine PLUG-it oordoppen.
  • 1% extra korting op de totale order bij een nieuwe Alpine PLUG-it vending machine.

*Bij afname van 1x Alpine PLUG-it vending machine met 200 sets Alpine PLUG-it oordoppen krijgt een klant dus 6% korting (5% van de capsules en 1% extra). Bij twee volle vending machines krijgt een klant dus 7% korting op de totale order. Etc. Met een maximum extra korting van 5%.

*De Alpine PLUG-it vending machine kan aangeschaft worden voor € 75,- (excl. verzendkosten). De vending machine wordt standaard geleverd met een lock met sleutel en een wall mount. De vending machine kan geleverd worden met een 3 euro mechanisme (1x 1 euro en 1x 2 euro), een 4 euro mechanisme (2x 2 euro) of een token mechanisme (speciale metalen tokens). Een zakje met 50 tokens bedraagt € 15,-.

*Korting geldt niet op verzendkosten.

Oordoppen op maat

Daarnaast levert Alpine oordoppen op maat voor personeel van poppodia en -festivals. Er zijn verschillende extra opties mogelijk zoals een koordje, extra set oordoppen en een verzekering. Kijk hier voor meer informatie.

Voor VNPF-leden geldt ook voor de oordoppen op maat. Leden ontvangen een exclusieve korting van 5% vanaf 10 paar oordoppen op maat en 10% korting vanaf 20 paar oordoppen op maat. Dit geldt op de totaalprijs (dus eventueel inclusief koordje, verzekering en/of extra setje).

Interesse in andere filteroordoppen?

Naast onze PartyPlug oordoppen kan je als VNPF-lid ook korting krijgen op onze andere universele producten, zoals SleepSoft, MotoSafe, WorkSafe of FlyFit. Maar ook voor kinderen, zoals onze oorkappen voor kinderen en baby’s. Wil je meer weten, neem dan contact op met Alpine via onderstaande contactgegevens.

Contact

Contactpersoon voor alle bestellingen van VNPF-leden is:
Job Mulder
business@alpine.eu
+31 (0)34-6333350

Kijk voor meer informatie op www.alpine.nl