Datum

28 september 2023

Internationale Digitale Praktijksafari: Dirty Old Town

Sinds 2021 werkt Pulse Transitienetwerk samen met Live DMA, European Network for live music venues, clubs and festivals, aan een serie internationale praktijksafari’s. Dirty Old Town is een concertorganisator uit Kristiansand, Noorwegen. Zij booken, plannen, organiseren en promoten concerten en festivals van verschillende genres en spreken een breed publiek aan.

De presentatie wordt gehouden door Mira Svartnes Thorsen. Zij is de Manager van het festival. Ze heeft 20 jaar ervaring in de culturele, publieke, private en mediasector. Daarnaast is ze al 16 jaar lid van de gemeenteraad in Kristiansand waarin ze focust op de sociaal-rechtvaardige transitie naar een duurzame samenleving. Na de presentatie is er tijd voor Q&A.

Praktisch

Deze Internationale Digitale Praktijksafari van Pulse gaat online door op donderdag 28 september 2023 van 15u00 tot 16u15. Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht.
De ingeschreven deelnemers ontvangen een dag voor de start van de sessie de Zoom-link per e-mail.

Let op: Deze safari zal doorgaan in het Engels aangezien we in gesprek gaan met internationale partners.

Programma

We beginnen om 13u00 stipt met een korte inleiding door LIVE DMA en Pulse. Daarna volgt de presentatie, gevolgd door een moment van Q&A. Afsluiten doen we rond 14u15.

Voor wie is deze safari?

Iedereen is welkom. Wil je meer te weten komen over duurzaamheidsinitiatieven in de live muzieksector, verbindende netwerken of concertzalen/festivals in het buitenland? Schrijf je dan zeker in!
Deelname is gratis, maar inschrijven verplicht.