Datum

15 oktober 2024

Locatie

Innstyle, Maarssen

Bron

Zilveren Kruis

Wellbeing & Vitaliteitsevent van Zilveren Kruis op 15 oktober 2024

Na een succesvolle eerste editie organiseert Zilveren Kruis ook dit jaar het Wellbeing & Vitaliteitsevent.

Het event vindt plaats op dinsdag 15 oktober 2024 op locatie Innstyle in Maarssen. VNPF-leden kunnen gebruik maken van een korting.

Vitaal Leiderschap: dé sleutel tot een gezonde werkcultuur

Een gezonde werkcultuur is de ruggengraat van een succesvolle organisatie. Maar wat maakt een werkcultuur eigenlijk gezond? Het antwoord ligt in de interactie tussen leiderschap, cultuur en vitaliteit. Samen gaan we deze dag op zoek naar inspiratie op deze thema’s.

Sprekers, experience bites en netwerken

Aan de hand van diverse key-note sprekers (o.a. oud commando Ray Klaassens) verdiepen we ons in het centrale thema. Tussendoor is er uitgebreid ruimte om elkaar te ontmoeten en te netwerken met vakgenoten. Net als vorig jaar worden er enkele experience bites georganiseerd. Hierin kan je laagdrempelig kennismaken met innovaties en interventies op het vakgebied.

Vitaliteitsmanager van het jaar

Ook dit jaar kiezen we de Vitaliteitsmanagers van het jaar, zowel voor MKB als Grootbedrijf. We zoeken de personen die écht het verschil hebben gemaakt op het gebied van vitaliteit en inzetbaarheid binnen de eigen organisatie. Wie zijn de opvolgers van Merlyn Esajas en Chantal Engels?

Ben jij of ken jij de Vitaliteitsmanager(s) van het Jaar?

Neem dan snel contact met ons op.

Kom je ook naar het Wellbeing & Vitaliteitsevent 2024?

Meld je dan snel aan. Als VNPF-lid ontvang je korting. Je kunt deelnemen voor € 299,- in plaats van € 349.-. Dit kortingstarief is te activeren middels het invoeren van een kortingscode op de inschrijfpagina. Deze code is ZK2024.