Datum

11 december 2023

Locatie

TivoliVredenburg, Utrecht

World Blend Café Inclusief geleerd, divers gedaan

Ondanks de verkiezingsuitslag die terug wil naar een ‘vroeger’ dat niet bestaat – gaat World Blend Café voor de toekomst. Voor divers & inclusief; want jong geleerd is oud gedaan. Dat begint op school in het curriculum, op de podia & festivals in programmering & marketing, maar ook via digitale platforms. Dáár ligt de toekomst.

Op maandag 11 december een uitgebreid programma; inclusief masterclass over digitale muziekdistributie, panel en showcase. Én natuurlijk netwerken…

Keep on blending!

Masterclass: Over de Essentie van Digitale Muziekdistributie, Succesvolle Spotify-strategieën en Effectieve Releaseplanning. In deze masterclass biedt Abdullah Geels, Owner / A&R van AudioMaze, een diepgaande introductie in de wereld van digitale muziekdistributie.

Panel: Inclusief geleerd, divers gedaan
met oa

  • Loubna el Boujoufi, programmeur TivoliVredenburg
  • Linda Waal, manager Stroom – Onderzoek ‘Opmaat’ (Master of Education in Arts/ HKU)
  • MC: Roel Calister, Jiga Musica & Drumdrumdrum, D3 muziekscholen

Showcase
Drumdrumdrum betekent swingen, meedoen en nog meer swingen! Je wordt tijdens ‘Koló’ meegenomen in de kleurrijke wereld van o.a. boomwhackers, percussie, drums, samenzang en bodypercussie. Het is een mengvorm tussen workshop en voorstelling. Het publiek kijkt, luistert en maakt muziek. Met Roël Calister en Adrian Correa.