Deze website maakt gebruik van cookies.

Academie voor Cultuurmanagement

Uitnodigend, vrolijk en vitaal voor iedereen

Wij geloven dat cultuur je horizon verbreedt. Daarom willen we bijdragen aan een uitnodigende, vrolijke en vitale culturele sector die zoveel mogelijk mensen bereikt en betrekt. We zijn er voor iedereen die in een culturele organisatie werkt: van medewerker tot manager en van vrijwilliger tot lid van de raad van toezicht. We verzamelen en delen onze eyeopeners in adviezen, coaching en opleidingen. Of in denkdiners, inspiratiesessies, seminars en personeelsbijeenkomsten.

Maatwerk
Heb je behoefte aan maatwerk zoals een trainingsdag, coaching of advies? We helpen je graag bij een incompany traject.

Ontvang korting
Omdat wij samenwerken met de VNPF, krijg jij als lid 15% korting op onze open opleidingen.

Inclusief Leiderschap: de praktijk
Tijdens de cursus Inclusief Leiderschap: de praktijk word je in drie interactieve (en hopelijk live) sessies geïnspireerd door topsprekers, wissel je van gedachten met collega’s, maar je gaat ook zelf hard aan de slag! De eerste en tweede reeks van Inclusief Leiderschap is inmiddels vol. Omdat er zoveel animo is, bieden we een derde reeks.

De bijeenkomsten van deze derde reeks staan gepland op 17 mei, 31 mei en 14 juni. Deze vinden plaats (afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen) op locatie Het Huis Utrecht en/of digitaal. Download hier de brochure of schrijf je direct in.

De thema’s:

  • 17 mei 2021: Mentale programmering en visieontwikkeling
  • 31 mei 2021: Omgangsvormen en draagvlak
  • 14 juni 2021: Klaarstomen voor de praktijk

De investering voor dit programma is € 874,- excl. btw. Als lid van de VNPF ontvang je 15% korting.

Bootcamp Financieel Management
Wil jij het nieuwe jaar goed benutten en je financiële skills een update geven? Dan is de Bootcamp Financieel Management wel wat voor jou. Deze driedaagse bootcamp is een intensieve training waarbij je actief aan de slag gaat met het maken van begrotingen, analyseren van jaarrekeningen en het opstellen van stuurinformatie. In deze bootcamp nemen we een duik in Excel en gaan we oefenen!

De bijeenkomsten van de volgende reeks staan gepland op 1 juni, 15 juni en 29 juni 2021 en vinden plaats bij de Colour Kitchen in Utrecht en/of digitaal. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Je kunt je ook aanmelden voor de wachtlijst voor de volgende reeks na de zomer.

De kosten voor de Bootcamp bedragen €795,- excl. BTW. Als lid van de VNPF ontvang je 15% korting.

Tip: Wist je dat je een bijdrage in je ontwikkelplan kunt aanvragen bij Werktuig PPO? Ze vergoeden 1/3 van je kosten tot een bedrag van € 2.000.-  

Contact
Contactpersoon: Cathelijne Feenstra
Telefoon: 06-47432918
Email: office@academievoorcultuurmanagement.nl
Website: www.academievoorcultuurmanagement.nl