Afdeling Cultuur

Hoi! Wij zijn Afdeling Cultuur, een online marketing bureau met grote culturele ambities. Wij zien het als onze missie om de online marketing van Nederlandse culturele organisaties naar een hoger niveau te tillen. Samen met fantastische cultuurmarketeers als die van Rotown, Baroeg en Mezz. Met Afdeling Online als onze grote zus kunnen wij namelijk het beste halen uit twee werelden, die van de commerciële én non-profit wereld.

Online marketing

Online marketing is ons vak. Dat wil zeggen dat wij je alles kunnen vertellen over Google Ad Grants, Social Marketing, SEO, Analytics en E-mailmarketing. Maar we kunnen het niet alleen vertellen, we kunnen het ook voor je uitvoeren (op locatie), je erbij assisteren óf het je leren.

Korting

Vooral het lesgeven aan cultuurmarketeers vinden we erg tof om te doen. Daarom krijg je als lid van de VNPF 15% korting op onze workshops. Maar nog belangrijker: je krijgt €300 korting op onze Online Marketing Opleiding waarmee in een half jaar als online marketeer wordt opgeleid.

Contact

Wil je meer weten over onze diensten? Of gewoon eens sparren? Iedere donderdag tussen 14.00 en 15.00 uur kun je ons gratis bellen om samen even te sparren over een online marketingvraagstuk. Neem contact op via hallo@afdelingcultuur.nl of bel 0492-700288 en vraag naar Sanne Schepers, zakelijk leider van Afdeling Cultuur.