AquaFox spoelbak doseersysteem

Optimaal genieten van een lekker biertje lukt alleen wanneer het glas perfect schoon is. AquaFox ondersteunt de barmedewerker met het optimaal reinigen van het glaswerk (of hardcups) door automatisch water en zeep aan de spoelbak te doseren. Traditioneel blijft de kraan continu lopen bij de spoelbak waarin het glaswerk wordt gereinigd en wordt er met de hand vloeibare zeep of blokjes zeep toegevoegd. Dit is niet optimaal, als er veel glazen worden gespoeld is er veel verversing nodig. Als er geen glazen worden gespoeld loopt er onnodig water en zeep weg. De oplossing hiervoor is het AquaFox systeem, dit systeem meet hoeveel glazen er worden gespoeld en voegt na een ingesteld aantal gespoelde glazen, vers water en zeep toe aan de spoelbak. Altijd perfect schoon spoelwater zonder verspilling.

Hoe werkt het AquaFox systeem?

AquaFox is een uniek reguleringssysteem. Het houdt de hoeveelheid water en zeep in de spoelbak optimaal. Het systeem bestaat uit een kast die onder de bar wordt geplaatst en een kraan die op het werkblad wordt geplaatst. Met speciale sensoren meten we onder de spoelbak of er een glas wordt gespoeld. Op basis van deze detectie wordt de zeep- en watertoevoer automatisch aangepast. Hierdoor worden de glazen altijd gereinigd in optimale condities. Het AquaFox systeem verbruikt gemiddeld slechts 30% van de hoeveelheid water in vergelijking met conventioneel spoelen. Hiermee is het de meest duurzame methode om glazen te reinigen.

• Zeer hygiënische reiniging van de glazen en/of hardcups
• Continu lopende kraan wordt dichtgedraaid en er hoeft nooit meer handmatig zeep te worden toegevoegd
• Volledig automatisch waardoor geen kans op fouten
• Levering, installatie en onderhoud door onze eigen monteurs
• 6 jaar garantie op het gehele systeem
• Volledig instelbaar op uw situatie
• Past op iedere spoelbak
• Bespaar gemiddeld 20.000 liter drinkwater per maand per spoelbak (bespaart gemiddeld € 600,- per jaar op de waterrekening)
• Meer dan 4000 tevreden gebruikers in Nederland en België

Duurzaam

Veel poppodia werken al met het AquaFox systeem zoals Het Paard, Poppodium 013 en Het Patronaat. Ze verbruiken hierdoor 70% minder water. In totaal besparen we met alle AquaFox gebruikers samen meer dan 1 miljard liter drinkwater per jaar. Sommige poppodia werken nog met single use plastic bekers, ook wel bekend als de softcups. Deze worden in 2023 echter verboden en zullen de meeste poppodia overstappen op hardcups. Met het AquaFox systeem kan je deze snel, hygiënisch en duurzaam reinigen tegen de laagste kosten.

Over AquaFox

Het AquaFox systeem is ontwikkeld door AquaFox Nederland gevestigd in Delft. 20 jaar geleden vroegen wij ons af waarom dat kraantje toch altijd open staat, dat moet toch beter kunnen? Sindsdien zijn we flink gegroeid en worden er per jaar bijna 300 miljoen glazen gereinigd met een AquaFox systeem. Met onze partner Diversey hebben we de SUN AquaFox bierglasreiniger ontwikkeld. Deze zeep is bij elke horecagroothandel te koop en bevat 2 zakken van 2 liter. Met 1 zak kan je gemiddeld 10.000 glazen reinigen.

Alle AquaFox systemen worden in Nederland geassembleerd en de installatie gebeurt ook altijd door onze eigen gespecialiseerde installateurs. Hiermee ben je verzekerd van een goede installatie van het systeem. Elk AquaFox systeem komt dan ook standaard met 6 jaar volledige garantie.

Welkomst pakket

Bij de installatie krijg je gratis een AquaBrush spoelborstel. Deze unieke bierborstel heeft een schuimen staander, waardoor je in één handomdraai al het vuil van het glas verwijdert. We plaatsen ook altijd een zak zeep in het systeem zodat je direct aan de slag kan.

Bediening

Het systeem werkt zeer eenvoudig en wordt door onze monteur volledig ingesteld naar jouw wensen. Om het systeem te bedienen hoef je enkel bij de start het AquaFox systeem aan te zetten en de spoelbak met het AquaFox systeem te vullen. Hierna werkt het systeem volledig automatisch en gaat het systeem vanzelf water en zeep verversen als er glazen worden gespoeld. De continu lopende kraan kan dicht worden gedraaid en er hoeft nooit meer handmatig zeep te worden toegevoegd.

Korting voor VNPF-leden

Voor VNPF-leden geldt een exclusieve korting* van:

  • 1-4 systemen 15% korting
  • 5-10 systemen 17,5% korting
  • Vanaf 11 systemen 20% korting

*De kwantumkorting geldt alleen bij installatie van meerdere systemen op één locatie. In de prijs is de installatie en 6 jaar garantie inbegrepen.

Contact

Contactpersoon voor alle bestellingen van VNPF-leden is:

Hugo van de Watering
info@aquafox.nl
070-3244723

Kijk voor meer informatie en reviews op www.aquafox.nl/VNPF