AquaFox spoelbak doseersysteem

AquaFox is het ideale systeem om de hardcups te reinigen. Het AquaFox systeem doseert automatisch water en zeep aan de spoelbak. De kraan kan dicht worden gedraaid en de zeep wordt ook automatisch gedoseerd. Het water in de spoelbak wordt automatisch gereguleerd en is altijd voorzien van de juiste hoeveelheid zeep. Doordat er alleen gedoseerd wordt wanneer nodig verbruik je 70% minder water. Hierdoor heb je de aanschaf van het systeem gemiddeld binnen 3 jaar terugverdiend.

Deze poppodia gingen je voor

Poppodia zoals 013, Paard, Gebouw T, Capsloc, De Kroepoekfabriek en Patronaat werken al vele jaren met AquaFox. Door onder andere de SUP (afschaf single use plastic) en de samenwerking met de VNPF werken inmiddels ook Muziekgieterij, Melkweg, Paradiso, CPunt, Metropool (Hengelo en Enschede), So What, Effenaar, Ekko, Victorie, Bird, de Bosuil, Boerderij en Fluor met het AquaFox systeem.

Duurzaam en snel terugverdiend

Het AquaFox doseert alleen wanneer nodig, hierdoor verbruik je 70% minder water. Door de enorme waterbesparing heb je het systeem al binnen 3 jaar terugverdient. Daarna bespaar je gemiddeld 500 euro per systeem per jaar op je waterrekening. Het AquaFox systeem verbruikt nauwelijks stroom (vergelijkbaar met een telefoonlader) en gebruikt ook geen agressieve chemicaliën zoals bijvoorbeeld een vaatwasser. Hierdoor is reinigen met een AquaFox ook de meest duurzame manier.

Hygiëne

Bij het reinigen van glazen of hardcups is het belangrijk dat er precies de juiste hoeveelheid zeep in de spoelbak aanwezig is. Met AquaFox gaat dit geheel automatisch, ideaal als het druk is bij de bar is en/of met minder ervaren horecapersoneel.

Hoe werkt het AquaFox systeem?

AquaFox is een uniek reguleringssysteem. Het houdt de kwaliteit van het spoelwater optimaal. Het systeem bestaat uit een kast die onder de bar wordt geplaatst en een kraan die op het werkblad wordt geplaatst. Met speciale sensoren meten we onder de spoelbak of er een glas wordt gespoeld. Op basis van deze detectie wordt de zeep- en watertoevoer automatisch aangepast.Het AquaFox systeem verbruikt gemiddeld slechts 30% van de hoeveelheid water en zeep in vergelijk met conventioneel spoelen

• Zeer hygiënische reiniging van de glazen en/of hardcups• Continu lopende kraan kan wordem dichtgedraaid en er hoeft niet meer handmatig zeep te worden toegevoegd• Volledig automatisch waardoor geen kans op fouten• Levering, installatie en onderhoud door onze eigen monteurs• 6 jaar garantie op het gehele systeem• Volledig instelbaar op uw situatie• Past op iedere spoelbak• Bespaar gemiddeld 20.000 liter drinkwater per maand per spoelbak (bespaart gemiddeld € 500,- per jaar per systeem op de waterrekening)• Meer dan 5000 tevreden gebruikers in Nederland en België

Over AquaFox

Het AquaFox systeem is ontwikkeld door AquaFox Nederland gevestigd in Delft. 20 jaar geleden vroegen wij ons af waarom dat kraantje toch altijd open staat, dat moet toch beter kunnen? Sindsdien zijn we flink gegroeid en worden er per jaar ruim 350 miljoen glazen gereinigd met een AquaFox systeem. Met onze partner Diversey hebben we de SUN AquaFox bierglasreiniger ontwikkeld. Deze zeep is bij elke horecagroothandel te koop en bevat 2 zakken van 2 liter. Met 1 zak kan je gemiddeld 10.000 glazen reinigen. Alle AquaFox systemen worden in Nederland geassembleerd en de installatie gebeurt ook altijd door onze eigen gespecialiseerde installateurs. Hiermee ben je verzekerd van een goede installatie van het systeem. Elk AquaFox systeem komt dan ook standaard met 6 jaar volledige garantie.

Welkomstpakket

Bij de installatie krijg je gratis een AquaBrush spoelborstel. Deze unieke bierborstel heeft een schuimen staander, waardoor je in één handomdraai al het vuil van het glas verwijdert. We plaatsen ook altijd een zak zeep in het systeem zodat je direct aan de slag kan.

Bediening

Het systeem werkt zeer eenvoudig en wordt door onze monteur volledig ingesteld naar jouw wensen. Om het systeem te bedienen hoef je enkel bij de start het AquaFox systeem aan te zetten en de spoelbak met het AquaFox systeem te vullen. Hierna werkt het systeem volledig automatisch en gaat het systeem vanzelf water en zeep verversen als er glazen worden gespoeld. De continu lopende kraan kan dicht worden gedraaid en er hoeft nooit meer handmatig zeep te worden toegevoegd.

Korting voor VNPF-leden

Voor VNPF-leden geldt een exclusieve korting* van:

  • 1-4 systemen 15% korting
  • 5-10 systemen 17,5% korting
  • Vanaf 11 systemen 20% korting

*De kwantumkorting geldt alleen bij installatie van meerdere systemen op één locatie. In de prijs is de installatie en 6 jaar garantie inbegrepen.

Contact

Contactpersoon voor alle bestellingen van VNPF-leden is:

Hugo van de Watering
info@aquafox.nl
070-3244723

Kijk voor meer informatie en reviews op www.aquafox.nl/VNPF