EM-Cultuur

EM-Cultuur biedt al meer dan 35 jaar e-marketing diensten voor culturele organisaties. Dit doen we met twee diensten: AdreZ CRM en MailingLijst. Daarnaast koppelen we systemen aan elkaar. Heb je een uitdaging op het gebied van CRM of e-mailmarketing? Dan zijn wij op ons best. Met een toegewijd team en bijna spreekwoordelijke ondersteuning van begin tot eind, gaan we graag voor je aan de slag!

AdreZ CRM
Alle relaties in één centraal en veilig systeem, dus geen losse Excel lijstjes meer. Snel en eenvoudig organisaties en contactpersonen zoeken met onze unieke ‘klinkt-als’ zoeker en je kunt je contacten voorzien van een onbeperkt aantal ‘vlaggetjes’ zodat je elke gewenste selectie kunt maken.

MailingLijst
MailingLijst biedt alles wat je nodig hebt voor het opmaken, versturen en analyseren van prachtige, effectieve e-mailingen. Zeer fijne e-mailmarketing software die speciaal is ontwikkeld voor culturele organisaties. De ‘culturele MailChimp’, maar dan met persoonlijke begeleiding, advies op maat en de beste helpdesk, voor een optimaal resultaat.

Koppelingen
Onze applicaties praten met alle bekende ticketing- en planning-, en formulieren-software en zorgen ervoor dat je alle relevante informatie op één plek hebt.

Referenties
Onze klantenkring is cultureel en toch heel divers, van kleine theatergroepen tot grote musea. We zijn trots op al onze klanten en hechten veel waarde aan een fijne en persoonlijke samenwerking. Een greep uit onze klanten: NEMO, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam Festivals, Brakke Grond, Amerpodia, Paradiso, Duycker, Utrecht Marketing, én de VNPF.

Exclusieve korting voor VNPF-leden
VNPF-leden ontvangen een structurele korting van 15% op alle diensten van EM-Cultuur.

Contact
EM-Cultuur
Damrak 68
1012 LM Amsterdam
T: 020 4626000
E: info@em-cultuur.nl

Vraag naar Jurgen de Jonge of Jasper Zijp.