EM-Cultuur

EM-Cultuur biedt al meer dan 30 jaar e-marketing diensten voor culturele organisaties. Dit doen we met vier diensten: AdreZ, AdresData, MailingLijst en Chatbots. Daarnaast koppelen we systemen aan elkaar. Heb je een uitdaging op het gebied van e-marketing of contacten? Dan zijn wij op ons best. Met een toegewijd team en bijna spreekwoordelijke ondersteuning van begin tot eind, gaan we graag voor je aan de slag!

AdreZ
AdreZ is een gebruiksvriendelijk en betaalbaar CRM/relatiebeheersysteem. Al je relaties, overal binnen handbereik. Snel en eenvoudig organisaties en contactpersonen zoeken en coderen. Belangrijke contactmomenten bijhouden en uitgebreide selectiemogelijkheden om ieder segment boven water te krijgen.

AdresData
Met AdresData krijg je toegang tot het meest volledige en actuele adressenbestand van de culturele sector. Het complete bestand van theaters, poppodia, producenten, musea, festivals, én culturele pers. Maak onbeperkt selecties en download die als Excel bestand, inclusief de juiste contactpersonen, en álle communicatiegegevens.

MailingLijst
MailingLijst biedt alles wat je nodig hebt voor het opmaken, versturen en analyseren van prachtige, effectieve e-mailingen. Zeer fijne e-mailmarketing software die speciaal is ontwikkeld voor culturele organisaties. De ‘culturele MailChimp’, maar dan met persoonlijke begeleiding, advies op maat en de beste helpdesk, voor een optimaal resultaat!

Chatbots
Daarnaast bouwen we nog chatbots. Onlangs hebben we de eerste Nederlandse theater-assistent (naam = Kleine Ko) gemaakt. Hij is getest, geprobeerd, gepest en bejubeld en staat nu klaar voor het grote publiek bij De Kleine Komedie!

Koppelingen
Onze applicaties praten met alle bekende ticketing- en planning-, en formulieren-software en zorgen ervoor dat je alle relevante e-marketing op één plek hebt.

Referenties
Onze klantenkring is cultureel en toch heel divers, van kleine theatergroepen tot grote musea. We zijn trots op al onze klanten en hechten veel waarde aan een fijne en persoonlijke samenwerking. Een greep uit onze klanten: NEMO, Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, Rotterdam Festivals, Brakke Grond, Amerpodia, Paradiso, Duycker, Utrecht Marketing, én de VNPF.

Exclusieve korting voor VNPF-leden
VNPF-leden ontvangen een structurele korting van 15% op alle diensten van EM-Cultuur.

Contact
EM-Cultuur
Damrak 68
1012 LM Amsterdam
T: 020 4626000
E: info@em-cultuur.nl

Vraag naar Erick de Boer of Jasper Zijp.