EnergieLive

EnergieLive is opgericht in 2006 en gevestigd in Amsterdam en inmiddels één van de grootste adviseurs van Nederland. EnergieLive is gespecialiseerd in het begeleiden en adviseren bij de inkoop van energie en bespaart en ontzorgt. EnergieLive bespaart fors op uw jaarlijkse energiekosten en neemt daarnaast alle zorg omtrent uw energieportefeuille uit handen. Met een team van deskundige en enthousiaste energiespecialisten bedienen zij cliënten binnen de zakelijke markt: van MKB tot Multinational.

Het Cultuurcollectief

EnergieLive heeft speciaal voor culturele instellingen Het Cultuurcollectief opgezet: www.hetcultuurcollectief.nl

We ondervonden dat bij veel van onze cliënten in de culturele sector energiegerelateerde onderwerpen als verduurzaming en verbruiksmonitoring hoog op de agenda staan. Naast het bemiddelen van de scherpste (groene) energietarieven en beste leveringsvoorwaarden, zijn ook dit belangrijke aspecten van onze dienstverlening.

Het Cultuurcollectief is voor EnergieLive de manier om deze groep gerichter te kunnen bedienen. Naast de collectieve aanpak houden wij de wensen en eisen van de individuele deelnemers scherp in het oog. Dit betekent dan ook: collectieve voordelen met individueel maatwerk.

De voordelen van Het Cultuurcollectief op een rij:

  • De scherpste (groene) energietarieven en beste leveringsvoorwaarden
  • U lift mee op de volumes van uw branchegenoten
  • Kenniskruisbestuiving en advies op het gebied van verduurzaming
  • De mogelijkheid tot het bijna realtime uitlezen van uw meters via de Monitoringsdienst
  • Twee vaste accountmanagers binnen EnergieLive vormen hét aanspreekpunt voor al uw energiegerelateerde vragen

Bekijk een aantal referenties van uw branchegenoten via www.hetcultuurcollectief.nl/referenties.

“Meedoen aan het Cultuurcollectief was voor ons een schot in de roos. Een besparing van 33% op de elektratarieven is natuurlijk fantastisch. En daar blijft het niet bij. Wij krijgen ondersteuning over de volle breedte en ik kan stellen dat wij erg goed bediend worden. Wij zijn dus zeer tevreden!”
Arnold Majoor – Facilitair Manager
Podium de Vorstin, Hilversum

“Het is lastig om zonder promotionele clichés de ervaringen van EnergieLive te omschrijven. Feit is dat ik sinds enkele maanden een partij naast me heb die ik mijn energiezaken volledig kan toevertrouwen én dat ik vanaf 2017 bovendien kan uitkijken naar de meest gunstige elektra-en-gasprijs die Patronaat ooit heeft gehad. Die scheelt namelijk 18% en 11% ten opzichte van het huidige contract. En ja, zelfs het huidige contract hebben ze heel knap weten aan te passen naar een meer behapbare prijs. Iets wat in die wereld een haast onmogelijke opgave is. Met volle overtuiging adviseer ik daarom de collega poppodia in Nederland de energieportefeuille uit te besteden aan EnergieLive!”
Geert Vlieger – Gebouwbeheer & Preventie
Patronaat, Haarlem

Kortingsregeling

EnergieLive biedt alle leden van de VNPF 15% korting op de deelnamekosten van Het Cultuurcollectief.

Contactgegevens

EnergieLive B.V.
Olympisch Stadion 15
1076 DE Amsterdam
www.energielive.nl
Tel: 020-7163507