GIGTECH

GIGTECH is opgericht in 2014 vanuit de sterkte behoefte in de markt aan een ICT-partij die zich voor 100% is toegespitst op tijdelijke én vaste ICT voorzieningen voor de evenementenbranche en culturele sector. Hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid, en communicatie de belangrijkste speerpunten. Uit de koker van o.a. MOJO Concerts en LOC7000, is alle ervaring op festival- en ICT-gebied samengebracht in de product- en dienstenportfolio van GIGTECH.

Alles onder 1 dak

GIGTECH levert alle automatiseringsapparatuur en -diensten die een evenement of evenementenlocatie nodig heeft: van internetverbinding, netwerk en Wi-Fi tot crowd management toepassingen, slimme sensoren en telefonie. Én unieke technische oplossingen, zoals Private LTE. Hiernaast ondersteunen en ontzorgen wij al onze klanten met netwerk-, systeem- en werkplekbeheer. Dit complete portfolio wordt geleverd door een hechte groep van doorgewinterde evenementprofessionals mét specialistische kennis op ICT-gebied. Zo ondersteunen wij al jaren de grootste evenementen van Nederland met hun ambities om o.a. feilloos cashless te betalen, betrouwbare camerasystemen en control-rooms in te zetten en goede verbindingen voor  mediapartijen te verzorgen. Op de vaste locaties dragen wij zorg voor het professionaliseren en voorbereiden op de digitale toekomst; audio en video over IP, goede Wi-Fi, stabiele streamverbindingen en slimme sensoren voor een gezond luchtklimaat en het meten van o.a. energie en waterverbruik.

Samenwerken aan de techniek voor de toekomst

In de IT-wereld gaan de ontwikkelingen razendsnel. Wij werken samen met onze klanten altijd met het vizier op de toekomst. Zo zijn wij al ver gevorderd met de ontwikkelingen omtrent toepassingen met 5G en Private LTE en ondersteunen wij opdrachtgevers met het in kaart brengen van hun impact op het milieu en het behalen van hun duurzaamheidsdoelen. Met Private LTE beschikt u over een 4G netwerk in eigen beheer die betrouwbare draadloze communicatie naar een hoger niveau brengt: met name op festivals is het aansluiten van bijvoorbeeld alle PIN apparaten een fluitje van een cent geworden, géén gedoe mee met onbetrouwbare providers en uitval als het te druk wordt. Met ons brede assortiment aan slimme sensoren brengen wij in een overzichtelijk dashboard al het verbruik van uw pand of evenement in kaart, én houdt u een oogje in het zeil wat de luchtkwaliteit is om de gezondheid van uw bezoekers te waarborgen.

Wij ondersteunen al jaren de grootste evenementen van Nederland met hun ambities om o.a. feilloos cashless te betalen, betrouwbare camerasystemen en control-rooms in te zetten en goede verbindingen voor  mediapartijen te verzorgen.

― Andrew Rijnbeek

Voor elk evenement of locatie een passende oplossing

Met een zeer divers klantenbestand leveren wij onze diensten altijd op maat aan grote en kleine organisaties. Een greep uit onze opdrachtgevers: Lowlands, Mysteryland, Pinkpop, Concert at Sea, Jera on Air, International Film Festival Rotterdam, De Nieuwe Nor, Burgerweeshuis, Korzo theater, De Doelen en Gelredome.

Luchtkwaliteit metingen

Een goede luchtkwaliteit in de binnenruimte is belangrijk voor het veilig ontvangen van publiek en medewerkers. Wanneer een ruimte niet voldoende wordt geventileerd loopt het risico op besmetting d.m.v. aerosolen snel op. Hoe bewaak je deze luchtkwaliteit en zorg je voor tijdige ventilatie of verlaging van het aantal aanwezigen in een ruimte? Door het plaatsen van slimme luchtkwaliteitsmeters die de temperatuur, luchtvochtigheid én het CO2 gehalte in de ruimte meten met ons Calculus-platform.
Alle data wordt real-time verzameld en gepresenteerd in een overzichtelijk dashboard. Hierin is de historie en het verloop van de diverse waardes in terug te zien en zijn alarmeringen op zelf te bepalen grenswaardes in te stellen, net als schakelcues t.b.v. het gebouwbeheersystemen.

  • 10% extra korting op de huur van apparatuur wanneer GIGTECH de connectivity verzorgt bij jullie festival.
  • Gratis huur van 4G router met onbeperkt dataverbruik, als werkverbinding, tijdens opbouw/afbouw en back-up tijdens evenement.

Aanbod Festivals

10% korting voor VNPF-leden, en gratis 4G-router + data tijdens bouw/breek

Lees meer
  • Een gratis eenmalige luchtkwaliteit-meting m.b.v. ons Calculus-systeem en check-up van het bestaande internet/wifi-netwerk en advies voor jullie situatie.
  • 10% extra korting op standaard prijzen een af te sluiten support-contract bij levering door GIGTECH van het internet/wifi-netwerk en werkplekbeheer. Of ter keuze, in plaats daarvan, gratis 6 maanden upgrade van basis support contract naar uitgebreid supportcontract.

Aanbod Popzalen

10% korting voor VNPF-leden, en gratis check van luchtkwaliteit en netwerk

Lees meer

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. Wij vertellen jullie graag wat we allemaal voor jullie kunnen betekenen!

Andrew Rijnbeek
Website:    www.GIGTECH.nl
Telefoon:   085- 902 08 48
E-mail:       info@gigtech.nl