Deze website maakt gebruik van cookies.

Kolibrie HRM voor Horeca

Kolibrie is sinds 1994 uitgegroeid tot de marktleider op het gebied van payroll in de Nederlandse horeca-, evenementen- en recreatiebranche. Gebruik maken van de dienstverlening van Kolibrie kan nu met een zeer aantrekkelijke bonusregeling, exclusief voor VNPF leden.

Wat is payroll?
Bij het payrollsysteem houdt u de regie in eigen hand: u werft en selecteert uw eigen medewerkers, u bepaalt wie, wanneer en tegen welk loon werkt, u verzorgt de planning en onderhoudt het dagelijks contact met medewerkers.

Kolibrie fungeert achter de schermen als juridisch werkgever: zij neemt de gehele (loon)administratie over en handelt naar de CAO en wetgeving. Bij bijvoorbeeld ziekte en arbeidsconflicten treedt Kolibrie op en zij is verantwoordelijk voor alle andere contractuele verplichtingen als werkgever.

Kortingsregeling
VNPF leden krijgen bij Kolibrie de mogelijkheid exclusief gebruik te maken van een speciaal bonusvoorstel. Als relatie van Kolibrie krijgt u namelijk een aantrekkelijke omzetgerelateerde korting op onze tarieven.

Hoe hoger de gerealiseerde en betaalde omzet bij Kolibrie per boekjaar, des te hoger is het kortingspercentage dat na afloop van het boekjaar zal worden uitgekeerd. Voor leden wordt deze korting gebaseerd op de cumulatieve gerealiseerde en betaalde omzet bij Kolibrie per boekjaar van leden.

Dus: hoe meer leden besluiten samen te werken met Kolibrie, hoe hoger de gerealiseerde omzet en dus ook hoe hoger de kortingspercentages per podium en festival.
 

Happy Talents, Booming Business
Wij ondersteunen ondernemers bij het aantrekken, ontwikkelen en gelukkig maken van hun talenten. We helpen bij talentontwikkeling, de groei van medewerkers, teams en bedrijven, omdat we weten hoe belangrijk werkgeluk in uw organisatie is. Dat doen we op basis van praktische tools voor recruitment en wetenschappelijk onderbouwde analyses. Dit geeft waardevolle handvatten voor taakverdelingen, werkgedrag en het functioneren van teams in uw organisatie. We verzorgen bovendien inspirerende workshops en trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van leiderschap en motivatie.

KORTOM: een eigentijdse ondernemer kiest voor geluk op de werkvloer.

 

Voor meer vragen:

Kolibrie HRM voor Horeca
Telefoon: 013 54 99 111
E-mail: info@kolibrie.nl
Internet: www.kolibriepayroll.nl