Kolibrie HRM voor horeca

Geen risico’s lopen bij ziekte van medewerkers of in minder drukke tijden? Dat kan met payroll van Kolibrie. Je betaalt altijd een vast tarief per gewerkt uur. Payroll betekent daarnaast minder administratieve lasten. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Dat doen wij ook. VNPF - leden krijgen een aantrekkelijke omzet-gerelateerde korting op de tarieven van Kolibrie.

Sinds 1994 is Kolibrie marktleider en specialist voor payroll in de horeca-, evenementen- en recreatiebranche. Daarnaast zijn wij ook actief als uitzendorganisatie met Kolibrie Next; matchmaker in de horeca. Digitaal, flexibel en in dienst van jou en de werknemer. Wil je morgen nog flexibel personeel inhuren? Dat kan! Neem dan snel een kijkje op de website en lees hoe jij horecapersoneel kunt inhuren.

Enthousiaste, gelukkige medewerkers die jouw organisatie sterker maken, daar geloven wij in. Met onze HRM diensten ondersteunen we ondernemers dan ook bij het aantrekken, ontwikkelen en gelukkig maken van hun talenten. Zo helpen wij medewerkers, teams en bedrijven groeien.

VNPF-leden krijgen een aantrekkelijke omzet-gerelateerde korting op de tarieven van Kolibrie. Deze korting groeit als er meer VNPF – leden gebruik maken van onze diensten. Daarnaast komen we graag langs om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend!

Meer weten? 

Kolibrie HRM voor Horeca
Ellen Pankhurststraat 1
5032 MD Tilburg
013 549 91 00
info@kolibrie.nl
www.kolibriepayroll.nl