Kolibrie. Dé payroll specialist voor de horeca-, poppodia- en festivalbranche

Geen risico’s lopen bij ziekte van medewerkers of in minder drukke tijden? Dat kan met payroll van Kolibrie. Je betaalt altijd een vast tarief per gewerkt uur. Payroll betekent daarnaast minder administratieve lasten. Zo kun jij doen waar je goed in bent. Dat doen wij ook. VNPF - leden krijgen een aantrekkelijke omzet-gerelateerde korting op de tarieven van Kolibrie.

Kolibrie is al sinds 1994 dé specialist op het gebied van payroll, verloning en HRM. Wij onderscheiden ons door onze transparante werkwijze. We zijn daardoor niet alleen een gastvrije maar ook betrouwbare payroll partner voor ondernemers. Bij ons geldt namelijk “no nonsense”; je weet precies waar je aan toe bent. Enthousiaste, gelukkige medewerkers die jouw organisatie sterker maken, daar geloven wij in. Met onze HRM diensten ondersteunen we ondernemers dan ook bij het aantrekken, ontwikkelen en gelukkig maken van hun talenten. Zo helpen wij medewerkers, teams en bedrijven groeien.

VNPF-leden krijgen een aantrekkelijke omzet-gerelateerde korting op de tarieven van Kolibrie. Deze korting groeit als er meer VNPF – leden gebruik maken van onze diensten. Daarnaast komen we graag langs om de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken, uiteraard geheel vrijblijvend!

Meer weten? 

Kolibrie HRM Ellen Pankhurststraat 15032 MD Tilburg
013 549 91 00
info@kolibrie.nl
www.kolibriepayroll.nl