Deze website maakt gebruik van cookies.

L1nda

L1NDA is de nummer 1 oplossing voor het maken van werkroosters en bij houden van urenregistratie. Wij geloven dat werken in een poppodium mensenwerk is. Een tevreden, goed samenwerkend team is daarom essentieel voor een gezond bedrijf.

De sfeer binnen het team is hierbij alles bepalend: het beïnvloedt de collegialiteit, de betrokkenheid met de werkgever en de gastvrijheid. Wij stimuleren dit door het aansturen, beheren en verlonen van personeel weer simpel en leuk te maken. L1NDA is een gebruikersvriendelijke personeelsplanner, die door het plannen leuk te maken niet alleen de bedrijfsefficientie verhoogt, maar ook de sfeer binnen het team verbetert.

Korting op online oplossing voor werkroosters

Hoe werkt het?
L1NDA is de roosteroplossing voor uw onderneming. Het personeel logt in om beschikbaarheid door te geven, om te zien wanneer ze moeten werken en om hun contactgegevens bij te werken. Bedrijfsleiders kunnen hun werkroosters plannen aan de hand van de productie agenda, waarbij het personeel automatisch per email en sms op de hoogte gehouden kan worden. Geplande roosters pas je aan naar het uiteindelijk gewerkte rooster, die je vervolgens voor de urenregistratie kan gebruiken. L1nda biedt meer grip op uw onderneming omdat u tijdens het plannen direct inzicht heeft in personeelskosten, arbeidsproductiviteit en tijd voor tijd.

Kortingsregeling
De prijs van L1nda wordt berekend aan de hand van de omvang van het poppodium en het aantal medewerkers. Het abonnement is inclusief service, opzet en introductie bij het bedrijf en er zijn verder geen extra kosten.

Exclusief voor VNPF leden rekent L1nda in plaats van €3,- slechts €0,75 per werknemer per maand. Het aantal medewerkers wordt bepaald door de het daadwerkelijk aantal ingeroosterde medewerkers.

L1NDA

Contactpersoon: Nikki Christiaens
Nieuwezijds Voorburgwal 101-III
1012 RG Amsterdam
T: 020-7526690
E: info@l1nda.nl
I: www.l1nda.nl