Deze website maakt gebruik van cookies.

LVWB Fundraising

Al 20 jaar adviseert en ondersteunt LVWB Fundraising culturele organisaties in alle vormen van werving; sponsoring, fondsenwerving en mecenaat. Van partnerships met bedrijven en grote giften van particulieren tot bijdragen van donateurs en vrienden, fondsaanvragen en nalatenschappen. Van eenmalige campagnes tot structurele werving. Onze aanpak is altijd persoonlijk, praktisch en vooral: realistisch en resultaatgericht.


Samenwerking met de VNPF
We houden er erg van om concerten en festivals te bezoeken en vinden het dan ook erg leuk dat we sinds 2020 als preferred supplier verbonden zijn aan de VNPF. We willen met onze kennis en ervaring graag een bijdrage leveren aan de bloei van deze sector. Daarvoor organiseren we samen met de VNPF regelmatig (online) workshops voor leden. Zo gaven we meerdere workshops aan talentvolle programmeurs van verschillende poppodia tijdens de cursus Artistiek Ondernemerschap die de VNPF organiseert. Speciaal voor VNPF-leden bieden wij 15% korting op onze reguliere adviestarieven.

Actueel aanbod:

I. Werving van particuliere giften
Steeds meer particulieren steunen maatschappelijke en culturele instellingen die hen na aan het hart liggen. Particuliere gevers en donateurs leveren belangrijke morele en financiële support aan organisaties. Zij zijn ambassadeurs, financiers én vrijwilligers! We helpen je bij het ontwikkelen en uitvoeren van een succesvolle en haalbare strategie voor het werven van grotere gevers, donateurs en vrienden of giften via crowdfunding.

Wil je weten of deze manier van werven kansen biedt voor jouw organisatie? Neem contact met Hans van der Westen op. 

II. Kansen voor fondsenwerving benutten dankzij een betaalbare, talentvolle Trainee Fondsenwerving

Je ziet kansen voor het aanboren van nieuwe of extra financieringsbronnen onder fondsen, bedrijven en particuliere gevers, maar het ontbreekt aan kennis en uitvoeringscapaciteit? Of je wilt je bestaande werving intensiveren?

Een trainee van LVWB Fundraising biedt dé oplossing voor jouw poppodium om structureel aandacht en menskracht beschikbaar te hebben. Onze trainees kunnen bijdragen aan het opzetten en verbeteren van een donateurs- of vriendenkring, uitvoeren van crowdfundingscampagnes, doen van fondsaanvragen of opbouwen van een businessclub. We hebben een aantal talentvolle trainees met hart voor de popsector klaarstaan om het vak in de praktijk bij jouw organisatie te leren. Zij krijgen een interne opleiding bij ons bureau en intensieve begeleiding on-the-job van een ervaren senior-adviseur. We helpen indien nodig ook met het ontwikkelen van een plan van aanpak voor de fondsenwerving. Uitgangspunt is dat de trainee na een half jaar tot een jaar, bij wederzijdse tevredenheid, als junior fondsenwerver in dienst kan treden bij jouw organisatie.

Meer weten of vragen? Hier lees je meer en zie je ook voorbeelden van de circa 20 trainees die ons traineeprogramma volgen of inmiddels actief zijn als fondsenwerver bij diverse opdrachtgevers. Of neem direct contact op met Sofie Bienert, sofie@lvwbfundraising.nl / 06-14149014.

III. Een praktisch plan van aanpak voor een ‘corona-campagne’ binnen een maand

Extra steun is in deze tijd hard nodig. De ervaring leert dat mensen graag bereid zijn om hun favoriete podium te steunen. Het is dus de moeite waard om bezoekers, vrienden en donateurs om (extra) support te vragen. Op basis van een quick scan, maken we volgens een praktisch stappenplan en binnen een maand samen een plan van aanpak, vooral gericht op werving bij particulieren. Hiermee kun je direct aan de slag en profiteer je van de grotere geefbereidheid.

Wil je weten of dit ook kansen biedt voor jouw organisatie? Meer informatie lees je hier of neem contact op met sofie@lvwbfundraising.nl / 06-14149014 voor meer informatie en een kosteloze intake.


Voor meer informatie of vragen kan je contact opnemen met LVWB Fundraising via:

030 – 2762094
info@lvwbfundraising.nl

Of op onze website: www.lvwbfundraising.nl/vnpf