Raakvlak verloningsservice

Raakvlak is een verloningsbureau voor de culturele sector en is gespecialiseerd in de verloning van artiesten. Raakvlak neemt van uw podium het gehele administratieve traject over. Van facturatie en verzameling van de benodigde documenten tot en met de betaling. En dat voor een tarief dat voordeliger is dan de loonadministratie te laten doen door uw accountant of salarisverwerker.

Ieder podium of festival waar beginnende bands voor veelal beperkte gages optreden wordt vroeg of laat geconfronteerd met de administratieve rompslomp rond de uitbetaling van de muzikanten. De eisen die door de fiscus worden gesteld aan betalingen aan artiesten liegen er namelijk niet om en de kans om daarbij fouten te maken ligt altijd op de loer. Neem daarom geen risico en bespaar op uw administratieve lasten: laat Raakvlak de financiële afhandeling verzorgen.

We hebben het zo eenvoudig mogelijk gemaakt: u vult op onze website de gegevens van het te verlonen optreden in en verder wordt alles door Raakvlak geregeld. De band ontvangt een email waarmee toegang gekregen wordt tot de gegevens van het optreden. Ze vullen zelf de gegevens in die nodig zijn voor de uitbetaling en zorgen rechtstreeks voor de benodigde documenten.  U ontvangt van ons een factuur voor de gage en de administratiekosten en daarmee is voor uw podium de kous af. Uiteraard bieden wij ook de mogelijkheid om de verdere afhandeling  te volgen via onze site. Zo kunt u zien of en wanneer een band is uitbetaald.

Bij het opzetten van deze verloningsmethode is gebruik gemaakt van  ruime ervaring die we hebben opgedaan bij diverse VNPF-leden zoals Cultuurpodium Boerderij en VERA.

Als lid van de VNPF heeft Raakvlak een zeer aantrekkelijk tarief voor u: voor slechts € 12.50 per optreden stuurt Raakvlak een factuur, verzamelt de documenten, doet de betaling aan de band en verstrekt aan het einde van het jaar een jaaropgave aan de bandleden. En dat ongeacht het aantal bandleden.

Contact

Wilt u meer informatie of gewoon een keer vrijblijvend proberen? Neem contact op met Raakvlak via martin@raakvlak.nl of bel met 010-4141535

Raakvlak
Verloningsservice voor de culturele sector
Postbus 24001
3007 DA Rotterdam
T: 010-4141535
E: info@raakvlak.nl
W: www.raakvlak.nl