Stager – planning, marketing en ticketing

Een tool voor je hele team. Planning software, event marketing tools en een online ticketing systeem in één.

Online ticketing systeem

Ons online ticketing systeem is eenvoudig te stylen en naadloos te integreren in je website en op je Facebook bedrijfspagina. Probleemloos event tickets verkopen op mobiel of tablet, real time overzicht in je sales en vol online marketing snufjes. Groepstickets, actiecodes, lidmaatschappen of gastenlijsten. You name it, we’ve got it!

Event marketing platform

Wij geloven in de kracht van target marketing en weten dat het gericht benaderen van mensen het meeste succes oplevert. We combineren email marketing software met online marketing tools, data feeds en een CRM systeem met klantprofielen. Zo bereik je het juiste publiek op het juiste moment met de juiste boodschap.

Event planning software

Het event ticketing en marketing systeem is voor grotere event organisaties uit te breiden met tools voor productie- en personeelsplanning. De programmamaker sleutelt aan het programma, de producent bereidt de productie voor, de marketeer werkt aan de promotie, de bedrijfsleider plant de crew in, technici weten wat er te doen staat en de bar en kassa zijn bemand. Let’s run the show!

Get your acts together!

Stager bestaat uit mensen die uit de scene komen. We kennen de kick, het geweldige gevoel wanneer alle puzzelstukjes in elkaar vallen en er een top show is neergezet. Zowel op het podium als achter de schermen. We zagen ook het tijdverslindende gedoe erom heen en hoge ticketing kosten. Dat kan beter, vonden we. En dat vinden we nog steeds.

Kortingsdeal

We rekenen een fee per ticket voor het gebruik van de ticketing service en het marketing platform. Als je ook gebruik maakt van de event planning software, dan zijn er ook maandelijkse abonnementskosten. Check hier (stager.co/tarieven) de actuele tarieven. Als lid van de VNPF ontvang je een maandelijkse korting van 20% op deze abonnementskosten.

Contact

We leggen je graag uit hoe we je leven kunnen versimpelen met Stager. Bel of mail ons:

web:    www.stager.co
tel:       +31 (0)10 820 87 22
mail:    sales@stager.co