Deze website maakt gebruik van cookies.

Worldline

LET’S CREATE MEMORIES TOGETHER!

Payments, daar is Worldline goed in!

Met ruim 45 jaar ervaring op het vlak van betaaldiensten en oplossingen ontzorgd Worldline haar klanten. Samen met jullie brengt Worldline de wensen en behoeften van jullie poppodium of festival in kaart op het gebied van betalen en kijken zij hoe zij jullie daarin kunnen ondersteunen met hun betaaloplossingen en diensten. Daarbij hebben jullie volledige keuzevrijheid!

Worldline snapt dat het binnen jullie sector gaat om de kunsten & cultuur, dat beleving hoog in het vaandel staat en betalen vooral “moet werken”. Jullie prioriteiten gaan namelijk uit naar alle bezoekers en het creëren van onvergetelijke avondjes uit.

In samenwerking met Worldline hebben wij voor jullie als lid van de VNPF een mooi pakket met voordelen samengesteld. Een pakket waarbij Worldline, als speler achter de schermen, zorgt voor een snelle- en veilige betaalervaring voor jullie bezoekers, terwijl jullie jullie plek op het podium versterken!

Worldline staat voor jullie klaar
De corona crisis brengt enorme uitdagingen met zich mee voor jullie als ondernemer, ook op het gebied van betalen. Want hoe ontvangen jullie bezoekers corona-proof? En hoe laten jullie hen op een veilige- en hygiënische wijze betalen? Weet dat Worldline voor jullie klaarstaat om hier samen met jullie over na te denken, jullie hierin te adviseren en samen met jullie te kijken naar een gepaste invulling bij jullie op locatie, zodat bezoekers juist nu zorgeloos kunnen genieten.

Download hier de flyer met alle voordelen op een rij of neem contact op met Worldline.
 

CONTACT

Kimberley Hoevers
KEY Accountmanager Hospitality, Travel & Ticketing
E: Kimberley.hoevers@worldline.com
T: 06 207 555 19