Worldline

Worldline: De drijvende kracht achter betalen. Maak het bezoekers gemakkelijk en laat ze veilig en snel op de door hen gewenste manier betalen. Met de betaaloplossingen van Worldline maakt u de beleving van uw bezoekers compleet.

Korting voor VNPF-leden

Worldline heeft speciaal voor VNPF-leden een pakket van producten samengesteld met speciale kortingen op de tarieven voor de acceptatie van betalingen en op de aankoop van betaaloplossingen.

Worldline begrijpt dat bij concerten en festivals de beleving van de bezoeker hoog in het vaandel staat en dat betalen veilig, snel en gemakkelijk moet gaan. De prioriteit is het creëren van een onvergetelijke avond uit voor de bezoekers.

Worldline staat voor:

 • Cashless betaaloplossingen;
 • Betaalautomaten voor alle verkooppunten, mobiel en vast;
 • Betaaloplossingen voor alle verkoopkanalen, fysiek en online;
 • De acceptatie van alle populaire internationale betaalmethoden;
 • Cadeaukaarten.

In een snel veranderende markt biedt Worldline oplossingen die voorbereid zijn op de toekomst en die een meerwaarde bieden. Met ruim 50 jaar ervaring is Worldline de Europese marktleider in online betaaloplossingen en betaalautomaten. Worldline heeft speciaal voor VNPF-leden een pakket samengesteld met kortingen op de tarieven voor de acceptatie van betalingen en op de aankoop van betaaloplossingen.

Hieronder het ruime assortiment betaaloplossingen

 • Saturn 1000F2
  De Saturn 1000F2 pinautomaat is een speciale betaalterminal die een robuuste en veilige transactieverwerking biedt.
  Download de brochure
  Klik hier om te bestellen.
  .
 • Link 2500
  De Link 2500 pinautomaat is een speciale compactere betaalterminal die een robuuste en veilige transactieverwerking biedt.
  Download de brochure
  Klik hier om te bestellen.
  .
 • Tap on Mobile
  Tap on Mobile transformeert uw smartphone in een betaalterminal, compatibel met zowel iOS- als Android-apparaten.
  Download de brochure
  Klik hier om te bestellen voor iPhone.
  Klik hier om te bestellen voor Android.
  .
 • QR Code Payments
  Met QR Code Payments kunt u op een gebruiksvriendelijke manier snel unieke QR codes genereren voor uw klanten die daarmee kunnen betalen.
  Download de brochure
  Klik hier om te bestellen.
  .
 • Pay by Link
  Pay by Link is een eenvoudig te installeren oplossing. Geen webshop nodig maar wel eenvoudig via sms, mail, whatsapp een betaallink sturen.
  Download de brochure
  Klik hier om te bestellen.
  .
 • Worldline Global Online Pay
  Worldline Global Online Pay, dé oplossing voor e-commerce, biedt efficiënte en veilige transacties op eenvoudige wijze. Ook online afrekenen in uw webshop is bij ons op maat gemaakt.
  Download de brochure
  Om te bestellen mail naar: ecomsalesnl@worldline.com

Alle producten in ons assortiment zijn gemaakt om de betaalervaring in alle verschillende omgevingen zowel in-store als online te verbeteren en te vereenvoudigen.

Deze aanbiedingen zijn speciaal samengesteld voor de VNPF-leden
Vind hier alle specificaties van alle betaaloplossingen op een rij.

Contact Worldline Sales
Bent u benieuwd hoe wij u kunnen helpen uw betalingsverkeer verder te professionaliseren met onze oplossingen? Of heeft u al een betaalterminal maar heeft u interesse in lagere transactiekosten (debit & credit cards)? Neem dan contact op met één van onze experts via telefoon 088-765 7010 of via sales-netherlands@worldline.com.