Bron

013

013 Doneert volledige ticket opbrengst jubileumfeest aan Save The Children

14 november 2023

Op woensdag 15 november organiseren Paradiso en Melkweg in samenwerking met Save the Children een benefietconcert voor kinderslachtoffers van oorlogsgeweld.

Als teken van solidariteit en steun versterkt 013 Poppodium dit initiatief door de ticketopbrengst van het jubileumfeest, ter ere van het 25-jarig bestaan van 013, te doneren aan Save The Children.

Op 13 november stond 013 stil bij haar 25-jarig bestaan. Samen met bezoekers, artiesten, crew en partners hebben ze het glas geheven op een kwart eeuw en genoten van verschillende optredens. 013 zou echter niet zijn wie ze is, als de organisatie niet ook de ogen en oren zou openhouden voor de wereld om ons heen. Het nieuws en de beelden die sinds begin oktober uit de Gazastrook tot ons kwamen, riepen en roepen veel emoties op. Naast verdriet en woede heerste ook een groot gevoel van machteloosheid. Daarom doneert 013  de volledige ticketopbrengst van de jubileumavondavond aan de meest onschuldige slachtoffers van deze oorlog: kinderen.

Eerder hebben de Amsterdamsepodia Melkweg en Paradiso aangekondigd een benefietavond te organiseren op 15 november in samenwerking met Save The Children om geld op te halen voor kinderslachtoffers. 013 heeft zich hierbij aangesloten door de ticketinkomsten van ‘and the beat goes on’ te doneren aan Save the Children.

Via deze link kan je lezen wat Save the Children doet voor de kinderslachtoffers van deze humanitaire ramp en kan je ook een losse donatie doen.