Aanmelden internationale Open Club Day zaterdag 1 februari 2020

19 november 2019

Vanaf heden kunnen poppodia zich hier aanmelden als deelnemer aan de derde internationale Open Club Day die plaats vindt op zaterdag 1 februari 2020. 

Vanaf heden kunnen poppodia zich aanmelden als deelnemer van de derde internationale Open Club Day die plaats vindt op zaterdag 1 februari 2020. Vorige edities deden o.a. VNPF-podia Gigant, P60 en WORM al mee, samen met ruim 120 andere poppodia in Europa. Ze stelden ’s middags hun deuren open voor rondleidingen voor buren, lokale ambtenaren en andere geïnteresseerden, om zo meer aandacht en erkenning te krijgen voor hun werk en organisatie. Open Club Day kan podia helpen om negatieve stereotypes over poppodia en het nachtleven uit de wereld te helpen en de relatie met de omgeving te verbeteren.  Hier vind je de uitgebreide informatie over de Open Club Day en je kunt je hier direct aanmelden.

Hier vind je de uitgebreide informatie over de Open Club Day.

Luister hier naar de 8e editie van de ‘Live Style Europe’ radio show, de maandelijkse podcast van Live DMA, waarin relevante onderwerpen uit de live popsector worden besproken met diverse internationale muziekprofessionals, met ditmaal onder andere aandacht voor Open Club Day en een interview met Live DMA Survey coördinator Arne Dee over nut en noodzaak van dataverzameling voor poppodia in heel Europa.