Anne Riemersma vertrekt bij o.a. Hedon, Zwolle

10 april 2020

Anne Riemersma zal op 1 juli 2020 Travers verlaten. Anne heeft als directeur van Hedon en later ook als directeur van Travers Welzijn en ZwolleDoet! veel voor Zwolle, voor haar inwoners en voor de organisatie Travers betekend.

Anne geeft zelf aan:

"Ik kijk terug op een fantastische tijd bij Travers. We hebben een prachtige ontwikkeling mogen doormaken. We hebben veel mogen doen voor Zwolle en omstreken. De sterke groei van Hedon, die tegelijk een sterke maatschappelijke footprint kreeg. De prachtige maatschappelijke activiteiten van Doomijn, Travers Welzijn, ZwolleDoet!, DOCK24,  Buro Ruis en SamenZwolle. Er is veel om positief op terug te kijken. Je zou je kunnen afvragen, waarom dan toch vertrekken? De laatste tijd bleek dat mijn visie op de toekomst van de hele organisatie en de visie van Travers uit elkaar zijn gegroeid. Dan voel je dat het een goed moment is om afscheid te nemen en op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging ."

Anne en Travers vinden het, ondanks de bijzondere periode van het coronavirus, voor iedereen van belang om vroegtijdig duidelijkheid te scheppen over het aanstaande vertrek. Op deze manier kan een zorgvuldige overdracht plaatsvinden. Anne zal zich tot zijn vertrek, zoals hij dit altijd gedaan heeft, volledig inzetten voor Zwolle en voor Travers.